Szexuális zaklatás és bántalmazás: Elijah Wood kitálalt arról, mi folyik Hollywoodban

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Elijah Wood színészet Hollywood bántalmazás A Gyűrűk Ura szexuális zaklatás színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gyűrűk Ura sztárja szerint a fiatal színészeket folyamatosan zaklatják a filmipar hatalommal teli "viperái." Elijah Wood szerint a helyzet azóta sem javult, hogy ő gyerekszínészből immár felnőtt sztár lett.

Elijah Wood a The Sunday Times hasábjain beszélt arról, hogy Hollywoodban még mindig aktuális a gyermekek bántalmazása. Ő maga 8 éves volt, amikor megérkezett a filmipar fellegvárába, és édesanyja mindent el is követett azért, hogy megvédje fiát.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ami a legjobban dühít ezekben a helyzetekben, az az, hogy az áldozatok nem lehetnek olyan hangosak, mint a hatalomban levő zaklatóik."

Dráma! Gyermekével együtt lett öngyilkos egy nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160521-gyermekevel-egyutt-lett-ongyilkos-egy-no-budapesten-kiugrott-a-16-ikrol-mindketten-meghaltak.htmlKarjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy házból szombaton a fővárosban - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője.NewsThinkstockÚj tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Calss FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigoTízmilliószoros nap május 21-én: amit ma kívánsz, biztosan teljesül!http://www.life.hu/news/20160521-majus-21-e-tizmillioszoros-nap-amit-ma-kivansz-az-teljesul.htmlMa minden gondolatnak teremtő ereje van: május 21-e egyike az év azon négy napjának, amikor minden benned megfogalmazódó elhatározásod, terved és elképzelésed tízmilliószoros erővel hat. NewsThinkstockVáratlan tragédia! Színházi szerepeket akart, és nyaralást tervezett az elhunyt magyar művészhttp://www.life.hu/news/20160521-rajhona-adam-szinhazi-szerepeket-akart-es-nyaralast-tervezett-az-elhunyt-magyar-muvesz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 73. évében elhunyt Rajhona Ádám színművész. Lapinformációk szerint váratlanul vitte el a tüdőbetegség.News--Új fejlemények az egyiptomi gép tragédiájárólhttp://www.life.hu/news/20160521-uj-fejlemenyek-az-egyiptomi-gep-tragediajarol-egyptair-parizs-kairo-jarat-zuhant-le.htmlFüstöt jelzett arról az egyiptomi repülőgépről az úgynevezett ACARS adattovábbító rendszer, amely csütörtökön a Földközi-tengerbe zuhant - adta hírül a péntek éjjel a CNN amerikai hírtelevízió. News--Elhunyt Rajhona Ádám színművészhttp://www.life.hu/news/20160520-elhunyt-rajhona-adam-szinmuvesz-72-evesen.htmlÉletének 73. évében hunyt el Rajhona Ádám. A színművészt pénteken hosszan tartó betegség után érte a halál, temetéséről később intézkednek, a Vígszínház saját halottjának tekinti. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.