Fellépése közben káromkodta el magát Adele

Forrás: ITV -
Lisszabon koncert káromkodás dalszöveg énekesnő Adele fellépés előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő koncert közben felejtette el a saját szerzeményének szövegét. 

Minden előadó rémálma: Adele a minap Lisszabonban adott koncertje alatt a Million Years Ago című dalát énekelte, amikor elfelejtette a szöveget.

Forrás: ITV

Az énekesnő nem esett kétségbe: egy kicsit elkáromkodta magát, majd nevetett egyet, és elmagyarázta, hogy a strófát kezdte el énekelni a refrén helyett. A közönség végül Adele-lal együtt nevetett a bakin - hiába, ő is csak emberből van! A videót alább nézheted meg:

Bizonytalan Liptai Claudia sorsa a TV2-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-liptai-claudia-szineszno-sorsa-nem-tudni-mi-lesz-a-joban-rosszban-cimu-sorozatban.htmlSorban adja át színházi szerepeit a várandós színésznő, arról azonban egyelőre nincs hír, hogyan döntöttek Liptai Claudia karakterének sorsáról a Jóban Rosszban című sorozatban. TV + SztárokOrigo"Más is húsból van, mégis megfogod" - Durva szópárbaj a Hagyjál főzni! adásában!http://www.life.hu/sztarok/20160527-hagyjal-fozni-durvan-beszolt-az-egyik-versenyzo-elkepesztoen-vicces-video.htmlA népszerű főzőműsor ma esti, évadzáró adásában ismét Vajda Pierre kedvencei csapnak össze a konyhában. Ezúttal Rebeka és anyukája, Edit lesz az ellenfele Norbinak és Katinak, aki kétség kívül a show legszabadszájúbb anyukája. TV + SztárokOrigoDroggal enyhítette szorongását Horgas Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-horgas-eszter-a-fuvola-nelkul-mar-regen-nem-elne-marihuanas-cigit-is-szivott-hogy-enyhitse.htmlA művésznő élete legnagyobb kudarcaként élte meg házasságának megromlását. Szorongását olykor még marihuánával is próbálta enyhíteni, de rájött, a zene az, ami igazán segíthet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoMár külföldön is felfigyeltek Palvin Barbira, aki egyre többet van Lewis Hamiltonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20160526-palvin-barbara-modell-lewis-hamiltonnal-strandolt-monacoban.htmlA magyar modell ezúttal Monacóban strandolt egyet a Forma-1-es pilótával. TV + SztárokOrigoKirabolták a TV2 sztárját, Nikáthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-internetes-csalok-szedtek-el-nika-vagyis-veres-monika-penzet.htmlTanulságos történet az énekesnő szerencsétlen esete. Veres Mónikát, vagyis Nikát online csalók rabolták ki. TV + Sztárok--Állítják: olimpikonok luxusautóját használja Demcsák Zsuzsa ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-az-olimpikonokat-tamogato-automarka-egyiket-hasznalja.htmlA műsorvezetőnek a Bors információi szerint ugyanabból az autóból jutott egy, amelyekkel a riói olimpiára készülő magyar sportolókat támogatja a neves autómárka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.