Tragédia! Meghalt a kisfiú, akit apja benyugtatózva kiejtett a karjából

Forrás: Thinkstock -
halál nyugtató Recsk gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belehalt a sérüléseibe az a recski kisgyermek, akit apja csütörtökön ejtett el. A férfi ellen már folyik az eljárás, akinek nagyobbik fia is súlyosan megsérült korábban. Gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak ellene. 

A férfi egyedül volt otthon a gyerekekkel, amikor kiejtette karjából a kisfiút, miután korábban nyugtatókat vett be. Az esés következtében a két hónapos gyerek hasa és feje sérült meg. A szülők nem vitték azonnal orvoshoz a csecsemőt, csak másnap hajnalban, órákkal a történtek után.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A kisfiú életét nem lehetett már megmenteni.

Az apát gondatlanságból elkövetett emberöléssel és segítségnyújtás elmulasztásával vádolhatják.

A recski férfit letartóztatták, mivel a bíróság szerint van esélye a bűnismétlésnek. A férfi ellen már folyamatban van egy másik eljárás, gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt. Korábban a férfi nagyobbik gyereke sérült meg súlyosan - írja az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.