A Magyarország szépe szépségkirálynő-választás műsorvezetőjét arról faggattam, ő valaha elgondolkodott-e azon, hogy megmérettesse a szépségét.

Tatár Csillára nem lehetett nem odafigyelni a szépségkirálynőket bemutató sajtótájékoztatón. A műsorvezetőn már nyoma sincs a terhesség alatt felszedett pluszkilóknak. Csilla A Dal alatt hangoztatta, hogy nem küzd a felszaladt súlyfelesleggel, mert az anyaságra koncentrál. Most azonban úgy tűnt, újra a régi, és dögösebb, mint valaha. 

Csilla ragyog munka közbenFotó: Hirling Bálint/Origo

„Őszintén mondom, hogy nem érdekelt A Dal alatt sem, hogy visszanyertem-e a szülés előtti alakom. Mégis mindenki ezzel foglalkozott, így nem tudtam kizárni, hogy ne arról szóljanak a hírek, mennyit híztam, vagy fogytam. Folyamatosan odafigyelek magamra, a sport mindig az életem része volt, és ennek meg is van az eredménye. A terhesség kilenc hónapja, a szülés és az utána lévő időszak megviseli egy nő testét, és időt kell hagyni a regenerálódásra.  Nem értettem, miért versenyeznek azon a nők, hogy ki tud előbb úgy kinézni, mint ahogy szülés előtt kinézett. A dal alatt is bosszantott, hogy mindenki a súlyommal foglalkozik” – kezdte Csilla. 

Fotó: Hirling Bálint/Origo

Itt, a sajtótájékoztatón szebbnél szebb lányok vesznek körül, figyeled őket, kiből lehet királynő? 
Nagyon csinosak a lányok, az idei mezőny jobban tetszik, mint a tavalyi. Mindenkit még nem volt időm végigpásztázni. Sok múlik azon, hogy a táborban, amikor megismerem őket, hogyan hatnak rám. Interjúkat fogok velük készíteni, és ott lesz idő megismerkedni mindenkivel. Július 17-én pedig a Magyarország szépe választáson kiderül, hogy a zsűri kire szavazott, és ki lesz hazánk legszebb hölgye 2016-ban. 

Valaha megfordult a fejedben, hogy elindulj egy szépségversenyen?
Neeem, soha! (nevet) Tőlem távol áll a szépségversenyek világa. Sosem gondolkodtam azon, hogy jelentkezzek. Aranyos a feltételezés, de nem vagyok szépségkirálynő-alkat. Ezzel nem azt mondom, hogy elégedetlen lennék magammal, de ez nem az én világom. 

Tatár Csilla és Sarka Kata a Miss World Hungary, Magyarország szépe sajtótájékoztatójánFotó: Hirling Bálint/Origo

A nyár, hogy telik, kisfiaddal, Milánnal tudsz elég időt tölteni?

Kivettem a szabadságomat, így sokat tudtam és tudok is Milánnal lenni. Mindenhová viszem magammal, megyünk majd Horvátországba és a Balatonra. A kisfiamnak remek személyisége van, szereti a társaságot, az embereket. Nyugodt gyerek, végigalussza az éjszakát. Kiegyensúlyozott vidám baba, de emellett akaratos, amit eltökél, azt véghez viszi.  Amikor a játszótéren vagyunk, jön-megy, ismerkedik a többi gyerekkel, és csak néha tekint hátra, ott vagyok-e még. Mindig feltalálja magát. Nekem most az a fontos, hogy az ő kis világát megteremtsem és rendben tartsam. Öröm nézni, ahogy fejlődik, ahogy napról napra alakul az egyénisége.