Hétfőre virradóra gyulladt ki egy családi ház Törökszentmiklóson. Az apa és három gyermeke életét vesztette, szerdán kora hajnalban pedig elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője, az édesanya is- tájékoztatta az Egyesített Szent István és Szent László Kórház az MTI-t.

A tragikus törökszentmiklósi tűzesetben 4 ember a helyszínen meghalt: három gyermek és az édesapa. Az anyát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházban, egészen eddig küzdöttek az életéért.

Forrás: MTI/Bugány János

Egyelőre nem tudni hivatalosan, mitől borult lángokba a családi ház, azonban sajtóértesülések szerint 40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a tüzet. A ház teljes terjedelmében égett a tűzoltók kiérkezésekor, csak az édesanyát sikerült kimenteni, akinek életéért egészen eddig küzdöttek az orvosok. Szerdán kora hajnalban azonban elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője. "A beteg testfelületén olyan mértékű és súlyosságú égési sérüléseket szenvedett, amelyek a szakszerű orvosi beavatkozások ellenére sem tették lehetővé az életben maradását, illetve gyógyulását" - közölte a kórház. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a tűz körülményeit.