Törökszentmiklósi háztűz: meghalt az egyetlen túlélő, az édesanya is

Forrás: MTI/Bugány János -
édesanya halál Törökszentmiklós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőre virradóra gyulladt ki egy családi ház Törökszentmiklóson. Az apa és három gyermeke életét vesztette, szerdán kora hajnalban pedig elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője, az édesanya is- tájékoztatta az Egyesített Szent István és Szent László Kórház az MTI-t.

A tragikus törökszentmiklósi tűzesetben 4 ember a helyszínen meghalt: három gyermek és az édesapa. Az anyát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházban, egészen eddig küzdöttek az életéért.

Forrás: MTI/Bugány János

Egyelőre nem tudni hivatalosan, mitől borult lángokba a családi ház, azonban sajtóértesülések szerint 40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a tüzet. A ház teljes terjedelmében égett a tűzoltók kiérkezésekor, csak az édesanyát sikerült kimenteni, akinek életéért egészen eddig küzdöttek az orvosok. Szerdán kora hajnalban azonban elhunyt a tűzeset egyetlen túlélője. "A beteg testfelületén olyan mértékű és súlyosságú égési sérüléseket szenvedett, amelyek a

szakszerű orvosi beavatkozások ellenére sem tették lehetővé az életben maradását, illetve gyógyulását"

- közölte a kórház. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a tűz körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.