Európa Bajnokság futball győzelem Pillangó-hatás lepke Cristiano Ronaldo átváltozás szimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eb döntő mérkőzésének egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a portugálok emblematikus játékosának zokogó arcára ráreppent egy pillangó. Most megtudhatod, mit akart ezzel üzenni a sors Ronaldónak.

Az Európa-bajnokság döntőjének helyszínét lepkehad rohamozta meg, és a szervezők a meccs előtt aggódtak is a nem várt betolakodók miatt. Végül nem okoztak galibát a szárnyas vendégek, sőt a portugálok ezentúl kabalájuknak tekinthetik a lepkéket, hiszen ők lettek 2016 bajnokai.

A meccs közben a csapat elvesztette egyik kulcsemberét, Christiano Ronaldót, akit sérülése miatt hordágyon vittek le a pályáról. A focistára, miközben összetörve ült a fűben, egy pillangó szállt rá, mintha nyugtatni próbálná. Megnéztük, mit jelent a pillangó szimbóluma, és milyen üzenetet kapott a meccs hevében Ronaldo.

Forrás: giphy.com

A pillangónak az életében lehetősége van az átváltozásra, ekkor kell elengednie a múltat. A lepke a metamorfózisát akkor tudja tökéletesen megélni, ha a régi énjétől megválik. Az átalakulás folyamatában nem szabad megijednie, át kell adnia magát ellenállás nélkül a változásnak.

Ronaldo egy meccs alatt átélte a poklot és mennyországot.

Ünnepelt focistából a porba hullott, és el kellett engednie a küzdelmet. Változnia kellett és elfogadnia, hogy a kispadon ülve csupán lélekben tarthat a csapattal. A focista arcára rászálló pillangó mintha azt sugallta volna Ronaldónak, hogy eljött az elfogadás ideje.

Hanga Zoltán: "A kilőtt gorilla esetében nem lehetett jó döntést hozni"http://www.life.hu/news/20160530-hanga-zoltan-az-allatkert-szovivoje-a-cincinnati-allatkertben-kilott-gorilla-esete-kapcsan-faggattuk.htmlHatalmas vihart kavart a gorilla esete, amelyet azért lőttek ki a cincinnati állatkertben, mert egy gyermek beesett hozzá, és így veszélyeztette a kisfiú életét. A Life.hu megkereste Hanga Zoltánt, a budapesti állatkert szóvivőjét, mondja el véleményét az esetről. News--Vége! Ezentúl e-cigivel sem füstölhetünk a közterekenhttp://www.life.hu/news/20160511-ecigivel-sem-fustolhetunk-mert-majus-huszadikatol-szinte-mindenhonnan-kitiltjak-az-elektromos.htmlMájus 20-tól szinte mindenhonnan kitiltják az elektromos cigarettát, ami sokaknak a hagyományos cigaretta pótlására szolgált. News--Elhányta magát a győzelem után a portugál válogatott sztárja, Pepehttp://www.life.hu/news/20160711-elhanyta-magat-a-portugal-valogatott-egyik-legnagyobb-sztarjatekosa.htmlPepét, a Real Madrid hátvédjét választották a meccs emberének a Portugália győzelmével véget érő Európa-bajnoki finálé után. Hogy mennyit kivett a döntő és az egész torna a játékosokból, arra bizonyíték Pepe rosszulléte. News--Megható! Szó szerint tenyerükön hordozták a kerekes székes fiút a fesztiválozókhttp://www.life.hu/news/20160711-tenyeren-hordozta-a-sound-kozonsege-a-kerekesszekes-fiut.htmlNincs fesztivál Endrédi Bálint nélkül. Ő az a fiatal kerekesszékes srác, aki ritka betegsége ellenére igyekszik valamennyi nyári szabadtéri rendezvényen részt venni.NewsOrigoTragédia! Tésztagyártó gép tépte le a családapa karjáthttp://www.life.hu/news/20160711-tesztagyarto-gep-tepte-le-a-26-eves-miskolci-csaladapa-jobb-karjat.htmlTöbb mint három éve dolgozik a 26 éves férfi a helyi tésztaüzemben, állítása szerint körülbelül fél éve rendetlenkedett az a szerkezet, ami letépte a karját. NewsAFPEltűnt egy 10 éves kisfiú Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160710-eltunt-egy-10-eves-kisfiu-budapesten-olah-erik-janos.htmlOláh Erik János 10 éves kisfiút keresi a rendőség, aki vasárnap délelőtt tűnt el a VIII. kerületből - írja a Police.hu. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.