Az Eb döntő mérkőzésének egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a portugálok emblematikus játékosának zokogó arcára ráreppent egy pillangó. Most megtudhatod, mit akart ezzel üzenni a sors Ronaldónak.

Az Európa-bajnokság döntőjének helyszínét lepkehad rohamozta meg, és a szervezők a meccs előtt aggódtak is a nem várt betolakodók miatt. Végül nem okoztak galibát a szárnyas vendégek, sőt a portugálok ezentúl kabalájuknak tekinthetik a lepkéket, hiszen ők lettek 2016 bajnokai.

A meccs közben a csapat elvesztette egyik kulcsemberét, Christiano Ronaldót, akit sérülése miatt hordágyon vittek le a pályáról. A focistára, miközben összetörve ült a fűben, egy pillangó szállt rá, mintha nyugtatni próbálná. Megnéztük, mit jelent a pillangó szimbóluma, és milyen üzenetet kapott a meccs hevében Ronaldo.

A pllangószimbólum jelentése: Petéből hernyóvá, hernyóból bábbá, bábból pedig gyönyörű pillangóvá változás. A fejlődést mutatja meg a pillangószimbólum. Egy magasabb szintű előrelépéshez vezető út kezdete, a lélek fejlődésének története.

Forrás: giphy.com

A pillangónak az életében lehetősége van az átváltozásra, ekkor kell elengednie a múltat. A lepke a metamorfózisát akkor tudja tökéletesen megélni, ha a régi énjétől megválik. Az átalakulás folyamatában nem szabad megijednie, át kell adnia magát ellenállás nélkül a változásnak.

Ronaldo egy meccs alatt átélte a poklot és mennyországot. Ünnepelt focistából a porba hullott, és el kellett engednie a küzdelmet. Változnia kellett és elfogadnia, hogy a kispadon ülve csupán lélekben tarthat a csapattal. A focista arcára rászálló pillangó mintha azt sugallta volna Ronaldónak, hogy eljött az elfogadás ideje.