Gelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"

Forrás: Penziás Nikoletta / MTVA -
Gelencsér Tímea Magyarország Szépe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást.

"Annyira boldog vagyok, nem is tudom hogyan foglaljam ezt szavakba. Még mindig alig tudom elhinni, hogy ami tegnap este történt az tényleg a valóság, és nem egy újabb álmodozás. Tényleg én lettem Magyarország Szépe 2016 -ban!" - lelkendezett az újdonsült Magyarország szépe, majd azt is hozzátette, hogy rengeteget dolgozott mindezért, de továbbra sem áll le, hiszen december 20-án

ő fogja képviselni Magyarországot Washingtonban.

Oczella Eszter (első udvarhölgy), Gelencsér Tímea (Miss World Hungary 2016), Dukai Babett (második udvarhölgy) és Dézsányi Bianka (közönségdíj) Forrás: Penziás Nikoletta / MTVA

"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland! Szeretném elsősorban megköszönni a szakmai zsűrinek a bizalmat, ígérem nem fogok csalódást okozni Illetve hálával tartozom mindenkinek, aki az elejétől fogva hitt bennem, és bíztatott, nagyon köszönöm a rengeteg gratulációt, szavazatokat" - hálálkodott a szépség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.