Tragédia: leesett az ágyról a kétéves kisfiú, életét vesztette

Forrás: Thinkstock -
halál kisfiú emeletes ágy gyermek Pest megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik Pest megyei településen történt a borzalmas tragédia szombaton. A család összejövetelt tartott, mialatt kétéves gyermekük egy pillanatra beszaladt a szobájába, és felmászott az emeletes ágyra.

A két gyermek beszaladt a szobájába, hogy kihozzon egy játékot. Felmásztak az emeletes ágyra, de a kétéves kisfiú valamiért visszafordult, és lefelé indult. Ekkor megcsúszhatott a lába, és leesett.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A mentők a lehető leghamarabb kiérkeztek a helyszínre, de nem tudtak már segíteni.

A kisfiú életét vesztette, az édesanya pedig sokkot kapott a történtek után

– írja a Blikk. A helybéliek szerint a szülők példásan nevelték gyermekeiket, csak méltatni tudták őket az ismerősök. Az Országos Mentőszolgálat szűkszavú közleményben nyilatkozott az esetről. „Egy Pest megyei településen egy kisgyermek életét veszítette. Az eset tisztázása a rendőrség feladata” - írták. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság elárulta, hogy a monori rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat, vagyis senkit nem gyanúsítanak a kisfiú halálának ügyében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.