A Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról.

Az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. A sajtótájékoztatón végre kiderült, hogy kik egyengetik majd a gyerekek útját. A csatorna nem fukarkodott, így a hazai sztárok legjavát válogatta be csapatkapitánynak, akik közül Tóth Verával, Kiss Ramónával és Trap kapitánnyal beszélgettünk. 

A hazai sztárok legjava, akik a gyermekek útját egyengetikFotó: Polyák Attila/Origo

„Nagyon élvezem a csapatkapitány szerepet, mert mindig jól kijöttem a gyerekekkel. Megtisztelő, hogy a Tha Shudras kapitányi székét egy időre lecserélhettem erre a kapitányi feladatra. Sokan mondják, hogy gyerekes vagyok,  ezért a felnőttekkel nehezebben értem meg magam. A gyerekek még sallangmentesek, és ezért szeretek velük lenni" – kezdte Tibi, aki Tóth Gabi párja, így adódott a kérdés, ők elgondolkoztak-e már a gyermekvállaláson.

Trap kapitányFotó: Polyák Attila/Origo

„Szerintem minden kapcsolatban van szó gyerekekről, mi is szoktunk beszélgetni Gabival a családalapításról, de konkrétumok még nincsenek, jelenleg a karrierünkre koncentrálunk" – mondta Tibi, aki hozzátette, mivel Gabi szintén tehetségekre vadászik majd az X-Faktorban, egy-egy fárasztó nap után, egymásnak mesélik el örömüket, bánatukat.

Tóth Vera öltözőjébe alig akartak beengedni a gyerekek, aki testőrként védik csapatkapitányukat, de azért sikerült bejutnunk, és faggatnunk egy kicsit új szerepköréről.

„Érzelmi kapcsolat van a gyerekek és köztem, azokkal is remekül kijövök, akik nem az én csapatomba tartoznak. Ösztönből jön a velük való kommunikáció, gördülékenyen megy a munka. Fegyelmezni kell, mert amikor fáradnak, akkor szétesnek, ez nem azt jelenti, hogy kiabálok velük,  csak éreztetem, hogy rendnek kell lennie" – kezdte Vera, aki bevallotta, vannak nehéz pillanatok.

Tóth VeraFotó: Polyák Attila/Origo

„Kiborulások előfordulnak, és ez engem is megvisel. Volt, hogy gombóc volt a torkomban, de ezeket a helyzeteket kezelni kell. Annyira tehetségesek a gyermekek, hogy tátott szájjal nézem őket. Van egy kislány, aki olyan csajos, hogy már most tanulni lehet tőle a nőiességet" - magyarázta az énekesnő.

Kiss Ramóna ügyesen megtalálta a hangot a csapatába tartozó lurkókkal.

„A gyerekekkel lehet a kapcsolat bohókás, kedves, játékos, de meg kell szabni a határt, hogy érezzék, meddig mehetnek el. Mindig megbízhatnak bennem, számíthatnak rám, és ezzel automatikusan kialakul a tisztelet" - mondta Rami, aki bizony volt, hogy meghatódott.

Kiss RamónaFotó: Polyák Attila/Origo

„Olyan tiszták ezek a kis csöppségek, és

amikor esetleg elsírják magukat a gyerekeim, akkor én is velük pityergek,  de szerencsére több a boldog pillanat, mint a kellemetlen."