Berki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök”

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
Tücsi TV2 olimpikon2016 Tápai Szabina szurkolás Hosszú Katinka verseny olimpia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik a riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak, és kiknek.

Berki Krisztián kizárólag sportközvetítéseket néz a tévében, így egyértelmű volt, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot és az olimpiát nyomon követi.

„Követem és nézem a riói olimpia eseményeit. Jó látni az olimpikonok remek teljesítményét. Igaz, a klasszikus olimpiai játékok sosem vonzottak, ennek ellenére örülök, hogy eredményesek vagyunk. Tetszik az a kezdeményezés, hogy az ötkarikás játékokba kezdenek beszivárogni olyan látványsportágak is, mint a strandröplabda. A bizottságban rájöttek, hogy a klasszikus ágak mellett nézőket vonzó sportágak is kellenek.

Berki Krisztián és Pamela Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Kizárólag a magyaroknak szurkolok, és bevallom én, aki sosem sírok, egy-egy érem láttán elérzékenyülök,

ezt csak a sportesemények és a filmek hozzák ki belőlem” – vallotta be Krisztián, aki reméli, az olimpia alatt sokszor lesz alkalma meghatódni és elmorzsolni néhány könnycseppet.

„Természetesen a csapatsportágak felé húz a szívem, mint például a vízilabda, de az egyéni sportágakat is figyelemmel kísérem” – Krisztián a foci-Eb kapcsán régebben arról mesélt a Life.hu-nak, hogy üzleti szempontból is figyeli az Eb-t, rákérdeztünk, az olimpiánál is érvényes-e ez a szemlélete?

„5-10 éve elképzelhetetlen volt, hogy olyan sportágak is szerepeljenek az olimpián, amelyek mögött üzleti érdekek is állhatnak. Most is csak lassan szivárognak be ezek a sportágak, éppen ezért én azt javasolnám, Magyarország ne olimpiát, hanem futball-Eb-t rendezzen” – magyarázta Krisztián, aki otthon, a négy fal között, a kényelmes kanapéról követi az olimpia eseményeit.
„Nem szoktam előfizetni csatornákra, csak sportesemények idején, mert

amíg én vagyok a tévében, minek nézzem!”

– nevetett a macsó.

Tápai Szabina és férje, Kucsera Gábor teljesen képben van az olimpiával kapcsolatban.

„Általában otthon nézzük az olimpiai közvetítéseket, mert Gábor kapott a Mokkában egy olimpiai rovatot, így neki állandóan követnie kell az eseményeket. A magyar vonatkozású versenyeket folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Hosszú Katinkának nagyon drukkoltunk, és a vízilabda-válogatott is személyes kedvencem”

– mesélte Szabina, aki sajnálja, hogy a kézilabdás lányok nem jutottak ki az olimpiára, de ettől függetlenül a külföldi csapatok versenyeit megnézi.

Tápai Szabina Forrás: Instagram/Tápai Szabina

„Éjszaka nem szoktam fent maradni, de Gábor akkor is nézi a magyar versenyzőket. Az biztos, hogy a kézilabdameccseket nézem majd, mert érdekel, hogy az a sportág, amiben dolgozom, hogyan alakul” – mondta Szabina.

Tücsi, ha kell, éjszakába nyúlóan drukkol a magyar sportolóknak.

„Általában baráti társasággal nézzük az olimpiát. Amikor Katinka megnyerte az első aranyérmet, éppen egy szórakozóhelyen voltunk. A dj lekapcsolta a zenét, és mindenki azt figyelte, hogy úszik az Iron Lady. Hatalmas élmény volt, mert elsősorban neki drukkolok.

Tücsi Forrás: Instagram/Tücsi

A másik kedvencem Szilágyi Áron, aki annak idején vívni tanított,

ezért a személyes élménynek köszönhetően az ő eredményei is érdekelnek. De emellett a vízilabdától a kajakosokig figyelem az ötkarikás játékokon a magyarok eredményeit” – mondta Tücsi, aki elárulta, ha ő olimpikon lenne, milyen sportágban jeleskedne.

„Mivel régebben 800 méteres távfutó voltam, ha olimpikon lennék, ezt a sportágat választanám” – mosolygott a Sláger TV sztárja.

Hoppá! Kiss Orsi Horvátországban monokinizikhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-kiss-orsi-a-radio-rock-musorvezetoje-megmutatta-jokepu-parjat-benjamint-horvatorszagi-nyaralasan.htmlA műsorvezető éppen Horvátországban nyaral, ahol monokiniben bújt a párjához, a jóképű Benjáminhoz. TV + Sztárok--Klein Dávid: „A magánéletem olyan, mint a hegymászás"http://www.life.hu/sztarok/20160808-klein-david-hegymaszo-a-sikeres-annapurna-a-kudarcba-fulladt-k2-expediciorol-es-maganeleterol-meselt.htmlA hegymászó nemrég érkezett vissza a világ második legmagasabb hegyéről, a K2-ről, ahol visszavonulót kellett fújnia és lemondania a csúcstámadásról. Dáviddal sikerről, kudarcról és magánéletről is beszélgettünk. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Hatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoHosszú olimpiai csúcsot úszott, Kenderesi lenyomta Phelpsethttp://www.origo.hu/olimpia-2016/uszas/20160808-hosszu-olimpiai-csucsot-uszott-kenderesi-lenyomta-phelpset-cseh-laszlo.htmlHosszú Katinka 200 méter vegyesen, Kenderesi Tamás pedig, Michael Phelpset legyőzve, 200 méter pillangón a legjobb, Cseh László a második idővel jutott az elődöntőbe a riói olimpia úszóversenyeinek hétfői napján. Hosszú Katinka korábbi világcsúcsa után begyűjtött egy olimpiai rekordot is. ÚszásÍme, az olimpia egyik legmegindítóbb sztorija http://www.origo.hu/olimpia-2016/uszas/20160807-uszas-olimpia-miguel-duran-navia-kizaras-kozonseg.htmlAz olimpia egyik legmegindítóbb története esett meg a 400 méteres gyorsúszás előfutamában: egy spanyol úszó pár perc leforgása alatt bent, kint, bent, majd újra kint találta magát az olimpiai versenyről. Úszás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.