Hosszú Katinka: "Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat"

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli -
úszónő riói olimpia Hosszú Katinka Shane Tusup RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A döntő után az olimpikon úszónő az Origo kérdésére arról is mesélt, hogy edzője-férje, Shane Tusup mindennap szerelmet vall neki.

Hosszú Katinkának korábban még vb-érme sem volt 100 háton, a riói olimpia döntőjében - a második 50 méteren bemutatott, hihetetlen úszásával - mégis első tudott lenni. Az Iron Ladynek ezzel már két aranyérme van Rióban. A portál megkérdezte Katinkát, hogy mit szólt Shane nyilvánosan megírt szerelmes leveléhez. A sportoló őszintén beszélt az érzéseiről.

Forrás: Anadolu Agency/2014 Anadolu Agency/Enes Kanli

"Nagyon jólesett, de nekem ezt mindennap elmondja.

Panaszkodott, hogy senki nem kérdezte meg tőle sem a sajtótájékoztatón, sem máshol, hogy mit érez irántam, ezért úgy gondolta, hogy szeretne erről pár szót írni. Sokan kritizálják mostanában a kapcsolatunkat, ami számomra nevetséges, akár kimondani is, hiszen senki nem ismeri a viszonyunkat, csak mi.

Szerintem kívülről elég nehéz egy kapcsolatot kritizálni. Mi nagyon-nagyon boldogok vagyunk, és imádok Shane-nel együtt dolgozni. Ha ő nem lenne mellettem, most nem lenne itt ez a két arany, és rengeteg más cím és világcsúcs sem, ami az elmúlt négy évben összejött."

Shane Tusup: "Elmegy a hangom, vért köpök, de megéri"

Hosszú Katinka megszerezte a második aranyérmét, férje örömittasan fogadta az elsöprő sikereket. Ünneplésre azonban még nincs idő, koncentrálni kell a következő versenyszámokra! Shane Tusup őszinte interjúban mesél az eredményekről és érzéseiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.