Majka kisfia végre összefuthatott a kedvencével

kisfiú Pogány Judit Vuk Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marián a gyerekek legtöbbjéhez hasonlóan imádja a meséket, most pedig óriási megtiszteltetésben részesülhetett: egyik kedvencének szinkronhangjával találkozhatott. 

Ki ne emlékezne a Csukás István meséjéből 1981-ben készített egész estés rajzfilmre, amelyben ebben Pogány Judit kölcsönözte a hangját Kis Vuknak?!

Így van ezzel Marián is, aki szintén imádja Vukot, édesapja, Majka pedig örömet szerzett a kisfiának, akinek végre sikerült találkoznia Pogány Judittal, erről pedig egy kép is készült:

Forrás: Instagram

Hoppá! Eva Longoria mókázása szebbé tette a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160810-eva-longoria-mokazasa-tette-szebbe-a-napunkat.htmlA szépséges színésznő egy manapság már meglepő, és viccesen egyszerű szintre emelte a Snapchat dekorációkat: a videókban megszokott virágos grafikákat igazi virágokra cserélte. TV + Sztárok--Andy Vajna élete két nagy szerelme egy filmben- Dobó Kata és Vajna Timi együtt forgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-nezd-meg-mit-es-kit-talaltunk-csupo-gabor-magyar-slagerekkel-megbolonditott-musicaleben.htmlA Duna-parton elszabadult a hangulat: július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozza össze. A filmben pedig helyet kapott Andy Vajna volt, és jelenlegi kedvese is. TV + SztárokOrigoAndy Vajna élete két nagy szerelme egy filmben- Dobó Kata és Vajna Timi együtt forgatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-nezd-meg-mit-es-kit-talaltunk-csupo-gabor-magyar-slagerekkel-megbolonditott-musicaleben.htmlA Duna-parton elszabadult a hangulat: július 11-én indult a hazai filmgyártás egyik nagy és különleges vállalkozása, amely egy már jól működő műfaj legjobb szakembereit hozza össze. A filmben pedig helyet kapott Andy Vajna volt, és jelenlegi kedvese is. TV + SztárokOrigoVitányi Judit szingli, de cseppet sem magányoshttp://www.life.hu/sztarok/20160805-vitanyi-judit-szingli-de-cseppet-sem-maganyos.htmlA szépséges híradóstól gyakran megkérdezik, hogy miért nincs párja, ő viszont hangoztatja: aggodalomra semmi ok, életét teljes egészében kitölti imádott munkája, családja és a rengeteg barátja. Szabadidejében pedig egy terápiás kutyákkal foglalkozó alapítvánnyal foglalkozik. TV + Sztárok--Szexi táncot lejtett egy Victoria's Secret modell Lewis Hamiltonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160803-lewis-hamilton-erotikus-tancot-kapott-egy-barbadosi-istennotol.htmlMég a küldföldi lapok is megemlítették, hogy Lewis Hamilton pár hete még Palvin Barbival flangált Budapesten, a napokban pedig már a szupermodell Chanel Iman lejtett neki szexi táncot. TV + Sztárok--Így nézett ki Cicciolina a plasztikai műtétek előtthttp://www.life.hu/sztarok/20160802-hoppa-igy-nezett-ki-cicciolina-a-plasztikai-mutetek-elott.htmlStaller Ilona, művésznevén Cicciolina a napokban egy régi fotóval lepte meg rajongóit. A kép azért is megdöbbentő, mert a most 64 éves művésznőt akkor még nagyon fiatalon, a műtétei előtt kapták lencsevégre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.