A kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen...

Jogosan reméltük, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter közös reptéri fotója után újabb közös képek születnek, azonban nem így lett. Bár Hajdú Péter még mindig Cipruson van, a mostani szelfin egy ciprusi barátjával, Mike-kal látható. 

Mint arról beszámoltunk, néhány hete derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata válságba került. A hír kirobbanása óta több részlet látott napvilágot a helyzetükről. Tudjuk, hogy Kata elköltözött a családi fészekből, és azt is, hogy korábban Spanyolországba utazott gyermekeivel és édesanyjával Peti nélkül.

Szárnyra keltek olyan pletykák is, miszerint a féltékenység állt közéjük, most pedig azt híresztelik, hogy Sarka Katát egy titokzatos férfi látogatja. A párhoz közel álló források szerint szükségük van a pihenésre, talán ezért is döntött úgy Kata és Peti, hogy mindennek ellenére elindulnak nyaralni.