Újabb közös szelfit posztolt Hajdú Péter – Vajon kivel fotózkodott Cipruson?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata fotó szelfi Ciprus utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen...

Jogosan reméltük, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter közös reptéri fotója után újabb közös képek születnek, azonban nem így lett. Bár Hajdú Péter még mindig Cipruson van, a mostani szelfin egy ciprusi barátjával, Mike-kal látható.

Mint arról beszámoltunk, néhány hete derült ki, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata válságba került. A hír kirobbanása óta több részlet látott napvilágot a helyzetükről. Tudjuk, hogy Kata elköltözött a családi fészekből, és azt is, hogy korábban Spanyolországba utazott gyermekeivel és édesanyjával Peti nélkül.

Szárnyra keltek olyan pletykák is, miszerint a féltékenység állt közéjük, most pedig azt híresztelik, hogy Sarka Katát egy titokzatos férfi látogatja. A párhoz közel álló források szerint szükségük van a pihenésre, talán ezért is döntött úgy Kata és Peti, hogy mindennek ellenére elindulnak nyaralni.

Arnold Schwarzenegger brutálisan szexi nagypapa letthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-szinesz-arnold-schwarzenegger-brutalisan-szexi-nagypapa-lett.htmlHa nem értenél egyet velünk, sajnáljuk, de szerintünk a 69 éves Arnold Schwarzeneggernek tényleg szivességet tett az idő, és tényleg nem bánnánk, ha a mi párunk is így festene ennyi idősen. Nézzétek csak! TV + Sztárok--A rajongók durván kritizálták Kulcsár Edina szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-rajongok-durvan-kritizaltak-a-volt-szepsegkiralyno-kulcsar-edina-szerelmet.htmlKulcsár Edina ismét megmutatta párját, ám azt nem mondhatnánk, hogy a rajongók nagy örömére, ugyanis többségük keményen kritizálta Csutit, aki bizony mindezt nem hagyta szó nélkül. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA világsztár bevallotta, hogy meleg: szerinte édesapja is ezért lett öngyilkoshttp://www.life.hu/sztarok/20160811-colton-haynes-oszinte-vallomast-tett-ongyilkos-lett-az-apja-amikor-bevallotta-hogy-meleg.htmlA 28 éves Colton Haynest olyan szériák tették ismertté, mint a Titkok otthona, a Teen Wolf - Farkasbőrben, vagy A zöld íjász, most pedig egy egészen új és meglepően őszinte oldaláról is bemutatkozott: elárulta, hogy meleg, és azt is, hogy édesapja pont emiatt ölte meg magát. TV + SztárokOrigoHurrá! Lola férjhez ment - Nézd meg az esküvőjüket!http://www.life.hu/sztarok/20160811-lola-ferjhez-ment-szerelmehez-bencehez.htmlAz elmúlt években olyannyira nem kerülte el a feszültség Lola és párja kapcsolatát, hogy még a tervezett esküvőjüket is elhalasztották. Szerencsére ismét összejöttek, és egy hindu szertartás keretein belül örök hűséget fogadtak egymásnak. TV + Sztárok--Esküvőre készült, most a könnyei potyognak Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-megsirattak-muri-enikot.htmlEgy igazán szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán Muri Enikő, nem is csoda, hogy meghatódott. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVitányi Judit szingli, de cseppet sem magányoshttp://www.life.hu/sztarok/20160805-vitanyi-judit-szingli-de-cseppet-sem-maganyos.htmlA szépséges híradóstól gyakran megkérdezik, hogy miért nincs párja, ő viszont hangoztatja: aggodalomra semmi ok, életét teljes egészében kitölti imádott munkája, családja és a rengeteg barátja. Szabadidejében pedig egy terápiás kutyákkal foglalkozó alapítvánnyal foglalkozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.