Bréking: Hajdú Péter és Sarka Kata együtt nyaralnak

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata házasság utazás nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta arról szólnak a hírek, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata házassága válságban van. Már az elején leszögezte a pár, hogy megpróbálják megmenteni házasságukat, most el is utaztak, hogy megoldják a problémákat.

Bár már az elején mondogatta Hajdú Péter és Sarka Kata, hogy meg szeretnék menteni a házasságukat, mégsem tűnt úgy, hogy próbálkoznak. Külön utaztak el nyaralni, és szinte sohasem lehetett őket együtt látni.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Ma reggel még arról szóltak a hírek, hogy Hajdú Péter mégsem Katával utazik Ciprusra, hanem az édesanyjával, de ezt most megcáfolta a pár. A műsorvezető és felesége ugyanis közös képet posztoltak a Facebookra a repülőtérről! Minden jel arra mutat, hogy bizony együtt nyaralnak, ahogy már az elején megmondták! A rajongóik pedig a fellegekben járnak.

"Nem tudjátok elképzelni, milyen jó érzés volt meglátni ezt a képet!

Remélem megoldódnak a gondjaitok.Tartsatok ki egymás mellett" - írta az egyik kommentelő, és természetesen a többiek is egyetértettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.