Hoppá! Sarka Kata gyermekeivel és édesanyjával hagyta el az országot

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
pihenés házasság műsorvezető Spanyolország utazás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető Spanyolország egyik kedvelt üdülőhelyén töltötte a hét első felét. Az útra magával vitte az édesanyját és két gyermekét is. 

A Blikk egyik olvasó-riportere egy spanyolországi város repülőterén fotózta le Sarka Katát. A sztár és családja egy fapados járattal tért haza éppen Budapestre a pár napos miniszabadságról. Két hete jelentek meg az első hírek arról, hogy Sarka Kata és férje, Hajdú Péter házassága romokban hever, sőt a csinos feleség már el is költözött otthonról. A sztárról készült fotókat ide kattintva tudod megtekinteni!

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Sarka Kata 2016. augusztus 4-én este repült haza Spanyolországból két gyermekével és még egy hölggyel. A reptéren 30 percet állt miattuk a sor, a kislánya útlevelével ugyanis valami baj volt" – nyilatkozta a fotókat készítő olvasó. A házaspár augusztusra tervez közös nyaralást Ciprusra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.