Netán rossz szájízzel vált el pár éve Selena és Justin? Úgy fest, vannak még rendezetlen ügyeik...

A két énekes a netet használja nyilvános veszekedésre, rajongóik pedig két táborra szakadtak. De hol is kezdődött a dolog?

Itt még együtt volt Selena és JustinForrás: AFP/Noel Vasquez

Az egykori pár vélhetően nem szakított túl szépen évekkel ezelőtt. A sebek még nem gyógyultak be, Justin ugyanis nemrég fotókat posztolt 17 éves barátnőjéről, Sofia Richie-ről, akit a rajongók szidni kezdtek. Justin kissé megfenyegette a rajongóit: azt írta, ha nem hagyják békén a lányt, privátra állítja be oldalát. Na, akkor szakadt el a cérna Bieber exénél, Selena Gomeznél.

"Ha nem tudod kezelni a negatív kommenteket, akkor ne posztolj képet a barátnődről..Kettőtök dolgának egyébként különlegesnek kellene lennie, és ez nem tartozik másokra. Nem kéne mérgesnek lenned a rajongóidra, mert imádnak!"

Justinnak azonban nem tetszett Selena kioktató beszólása, végül odáig jutott a szópárbaj, jobban mondva a chatpárbaj, hogy egymás megcsalása is szóba került. A dolognak egyelőre ott van vége, hogy Justin kiírta, szerinte Selena Zayn Malikkal is megcsalta őt. Kíváncsian várjuk a folytatást, de addig is lássuk, kik állnak Selena oldalán: Hailey Baldwin, Justin exe biztosan, a popfiúka ugyanis vele sem túl szépen szakított néhány hónapja...