Ex-villalakó, playmate és meztelen reality show szereplő is feltűnik majd az Észbontók című műsor legújabb évadában. Az ősszel visszatérő hazai fejlesztésű vetélkedő idén is felhőtlen szórakozást ígér, a házigazda pedig ismét Kovács Áron lesz.

A műsorban továbbra is női és férfi csapatok versengenek egymással az értékes nyereményekért. A többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az „észbontók" tudják-e a helyes választ az adott állításra.

 Az előző évad szereplőinek igencsak sok fejtörést okozott jó néhány kérdés megválaszolása; a legjobb pillanatokat szeptember 1-jén és 8-án felidézi a VIASAT3. Így például többek között azt a momentumot is, amikor egy hölgy játékos kifejtette, hogy a 11-es gólt biztos nem rúgják 11 méterről, mivel az nagyon messze van. Egy másik szereplő szerint a levegő kemény halmazállapotú,

Julianus barát pedig valójában egy herceg volt.

Mindemellett az Észbontóknak köszönhetjük azt a kultikus okfejtést is, miszerint Pumped Gabo meggyőződése, hogy Petőfi Sándor Anyám tyúkja című verse így hangzik helyesen:"Ej mi a kő! tyúkatyó kend, Mikor megyünk már edzeni?".

Az előző műsorhoz hasonló izgalmas okfejtésekben idén sem lesz hiány, sőt a tavalyi adásból sok ismerős arc tűnik majd fel a képernyőn, köztük Csöpi is, akinek anno az ábécével akadtak kisebb gondjai. Észbontók best of epizódok az előző évad legjobb pillanataival, szeptember 1-jén és 8-án 21.00 órától. A műsor új pedig évadát szeptember 15-től minden csütörtökön 21.00 órától, a VIASAT3 műsorán tekintheted meg!