A megerőszakolt kétéves kislány ügyében indított nyomozás során újabb részletekre derült fény:  a vallomások és szakértői vélemények szerint a gyermeket többször is megerőszakolták, ám azt még mindig nem tudni, ki tette, hiszen a kislány testében nem találtak DNS-t, ami leleplezhetné az elkövetőt. A nyomok szerint ugyanis egy eszközzel követhették el az erőszakot.

Míg a kislány szülei előzetesbe kerültek, addig a gyermek ideiglenes nevelőszülőkhöz került. A Blikk kiderítette, hogy bár eleinte a gyanúsítottak hallgattak, később a gyerek édesanyja beismerő vallomást tett.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

A lap információi szerint a nő tagadta, hogy a megerőszakoláshoz köze lenne, azt azonban elismerte, hogy nem figyelt oda kellőképpen két gyermekére és

alkalmanként drogot is fogyasztott.

A nő azt is hozzátette, hogy élettársa vigyázott a gyerekekre, a férfi azonban a nőre próbálja hárítani a felelősséget, és azt állítja, hogy nem tudja, hogy ki járhatott a lakásban a borzalom idején.

A kép illusztrációForrás: Thinkstock

Mint arról beszámoltunk, június 22-én az előzetesbe került férfi felügyelete alatt voltak a gyerekek, amikor egy ismeretlen ember szexuálisan bántalmazta a kétéves kislányt. A gyerek sérüléseit az anya vette észre, de nem tulajdonított neki nagyobb jelentőséget. A kislányt bevitte a Fővárosi TEGYESZ Kmetty utcai Gyermekotthonba, ahol nem kért segítséget, meg sem említette, hogy bármi gond lenne a kislánnyal. Az otthonban viszont észrevették a gyerek sérüléseit az esti fürdetésnél.