Hetek óta a népszerű sztárpár magánéletéről cikkeznek a magazinok. Az igazság eddig váratott magára, de Sarka Kata végre eloszlatta a felröppent híreket, és őszintén beszélt a férjével való problémákról. 

Hajdú Péter és Sarka Kata néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy válságban a házasságuk, ráadásul ezt még tetőzi, hogy Péter szakmai sikerei is alábbhagytak, a hírek szerint ugyanis a TV2 nem hosszabbította meg a műsorainak szerződését sem. Kata most a Hot! magazinnak adott egy hosszabb interjút, amelyben lerántja a leplet az elmúlt hetekben eseményeiről. 

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Úgy érzem, sikerült magamnak és a gyermekeim számára megteremteni az anyagi biztonságot. Bármi történjen, nem vagyok rászorulva senkire, nem függök senkitől. Valamiért eljutottunk idáig. Úgy éreztem, hogy időre van szükségem, és sokkal nyugodtabb vagyok akkor, ha külön vagyok. 

Az én lelkiismeretem mindenesetre tiszta. Elmentünk egymás mellett. Főként a munkával foglalkoztunk, és ha nem azzal, akkor a gyerekekkel vagy az otthon felmerült problémákkal" – mesélte Kata, aki szerint szó sincs arról, hogy egy harmadik fél tette tönkre a dolgokat. "Ha így lenne, az már véleményem szerint csak valaminek a következménye volna. Meg kell találni az okokat. (...)  ennél többet nem tudok tenni a házasságom érdekében, mint amennyit az elmúlt nyolc évben tettem." A műsorvezető kitért arra is, hogy bár szóba került a válás, ő mégis meg szeretné oldani a problémákat. "Érzem magamban az erőt az újrakezdéshez. De azt is el tudom képzelni, hogy sokkal jobban odafigyelve egymásra folytatni tudjuk. Ezt az idő fogja eldönteni. Tudom, hogy nehéz időszak elé nézek."