Balogh Brigi (Star Academy) Hegyi Dávid háromszög Star Academy szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok, tehetséges fiatal nő és férfi van összezárva a Star Academy falain belül, így szinte természetes, hogy némi vonzalom is kialakul, csak arra nem számított senki, hogy ilyen gyorsan! Szerelmi háromszög van kialakulóban.

Elstartolt a TV2 új tehetségkutatója, a Star Academy. Ebben a műsorban már nemcsak a csillogó élő show-t figyelhetik a nézők, hanem a játékosok mindennapjait is, akik mind össze vannak zárva az akadémián. Nem csoda, hogy szimpátia és vonzalom is kialakul a versenyzők között, ennél azonban egy jóval bonyolultabb helyzet jött létre: szerelmi háromszög.

Forrás: Tv2

Hegyi Dávid nem sokkal a beköltözés után bevallotta, hogy eleinte Szandráról nem gondolt túl sokat, de most már olyannak látja őt, mint egy hollywoodi sztár, tehát Dávid Szandrát részesíti előnyben, azonban a legutolsó beköltöző, Balogh Brigi is kinézte magának ezt a fiút!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.