Felesége kezét fogva hunyt el a legendás színész, Gene Wilder

Forrás: The Picture Desk/n/a/Theo Westenberger -
halál színész család Gene Wilder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész pár nappal ezelőtt, nyolcvanhárom éves korában hunyt el. A család most néhány intim titkot osztott meg a sztár halálával kapcsolatban. 

Wilder, aki a filmtörténet legendás párosát alkotta Richard Pryor színésszel, a Connecticut állambeli Stamfordban lévő otthonában halt meg Alzheimer-kór következtében kialakult komplikációkban. A színész életét végigkísérték a betegségek, de neki minden nehézség ellenére sikerült megtartania jókedvét: 1999-ben a nyirokcsomóin rosszindulatú daganatokat találtak, amiket végül sikerült legyőznie. Wilder felesége egy közleményben tudatta a világgal, hogyan hunyt el a világsztár - írja a Daily Mail.

Forrás: The Picture Desk/n/a/Theo Westenberger

Boyler halláskárosultakkal dolgozott, amikor megismerte a leendő férjét. Utolsó perceit szerettei körében, a saját ágyában töltötte, a hangszóróból pedig kedvencét, az Óz, a csodák csodájából ismert Over the Rainbo­w-t hallgatta. Felesége szerint végig az ő kezét fogta és egy percig sem szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.