Szabó Zsófi párja, Zsolti kiszállt a játékból

Forrás: RTL Klub -
Szabó Zsófi feladat játék Kis Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ment zökkenőmentesen a pároknak a teljesítendő feladat, Zsófi szerelme már az elejétől viszolygott még a helyszíntől is. Ezután nem is csoda, hogy a végéig nem jutottak el.

Rosszul indult a páros feladat Zsófiéknak, hiszen Zsolti már a helyszín látványától is rosszul volt. Minden undorító dologtól kiveri a víz, ezért már nem is indult jó hangulatban a kihívás, és a vége sem volt vidám.

Forrás: RTL Klub

„Zsolti nem szereti a gusztustalan dolgokat, ő úriember, neki a keze sem koszos soha, napi három tiszta inget vesz fel” – magyarázta Zsófi. „Én nem szeretném ezt, és tudom, ha elvállalnám, utána azért sírna Zsófi, mert lelkiismeret-furdalása lenne, hogy rám erőltette" – mondta Zsolti, aki hozzátette, hogy neki ez nem fér bele, ezért feladja a játékot. Balázs figyelmeztette őket, hogy így automatikusan a veszélyzónába kerülnek, de Zsolti kitartott döntése mellett, amit a celebvillába érve társai is döbbenten fogadtak.

Hajdú Péter szelfikirály lett?http://www.life.hu/sztarok/20160908-hajdu-peter-egyre-tobb-szelfivel-ajandekozza-meg-rajongoit.htmlHajdú Péter nehéz időszakon mehet keresztül, hiszen házassága megromlott, valamint munka terén sem felhőtlen a helyzet. Viszont úgy tűnik, a műsorvezető az edzőteremben vezeti le a feszültséget, így a felesleges kilókat izmos testre cserélte, ezt pedig szívesen mutogatja a rajongóinak is. TV + SztárokOrigoÚjabb balhé a Star Academy házban! Ezúttal a fiúk csaptak össze http://www.life.hu/sztarok/20160908-star-academy-kiabaltak-egymassal-a-szereplok-ujabb-balhe-a-lathataron.htmlA jelek szerint nem mindenki bírja a TV2 valóságshow-jában a stresszt. Most Arnold, Adrián és Laci estek egymásnak. TV + Sztárok--Kovácsovics Fruzsina az élete párját keresihttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kovacsovics-fruzsina-szeretne-sajat-csaladot-es-az-elete-parjat-keresi-hozza.htmlKovácsovics Fruzsina teljesen késznek érzi magát a gyerekvállalásra, hiszen egész napját a kicsik között tölti: óvodában dolgozik, majd a Kicsi Óriások felvételein felügyeli csapatát. Ám még a nagy Ő nem érkezett meg az életébe. TV + Sztárok--Király Viktor exe kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20160908-kiraly-viktor-exe-meglepoen-nyiltan-beszelt-a-kapcsolatukrol.htmlAz énekes öt év után, tavaly szeptemberben szakított szerelmével, Beával, aki most teljes őszinteséggel beszélt a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Rákóczi Feri bevállalta: egy éven át minden nap szexel majd a párjával http://www.life.hu/sztarok/20160908-rakoczi-feri-egy-furcsa-kiserletre-adta-a-fejet-a-parjanak-nem-igazan-tetszett.htmlBár a Morning Show műsorvezetője azonnal "hazavitte" az ötletet, a párja nem igazán lelkesedett a dolog iránt. Persze Jani és Balázs azonnal faggatózásba kezdtek. TV + Sztárok--Csobot Adélt párja mentette meg a depressziótólhttp://www.life.hu/sztarok/20160908-csobot-adelt-istenes-bence-mentette-meg-a-depressziotol.htmlAz énekesnő szerint egy anyuka sem zárkózhat be, és azzal sincs semmi probléma, ha korán visszamegy dolgozni. Persze ehhez kell egy megfelelő társ is, Bence pedig ilyen téren rengeteget bizonyított. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.