Újabb hollywoodi dráma: szakított Naomi Watts és Liev Schreiber

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Naomi Watts Liev Schreiber szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel Brad és Angelina válásának híre után egy újabb hollywoodi sztárpár döntött a szakítás mellett. 

Édesek voltak együtt, első látásra összepasszoltak, és közel sem éltek annyira a nyilvánosság előtt, mint a Brangelina páros. Most mégis vége: különválásra készül Naomi Watts és Liev Schreiber.

Liev és Naomi szeptember 2-án még együtt mutatkozott Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A pár hétfőn, egy közös nyilatkozatban jelentette be, hogy külön folytatják. 2005-óta voltak együtt, ekkor találkoztak először a MET-gálán. Sosem házasodtak össze, de két gyermekük született: Alexander 'Sasha' 9, Samuel Kai 7 éves.

A TMZ szerint hónapok óta gondjaik voltak, állítólag január óta nem is éltek együtt.

Emily Ratajkowski kiakadt, de nagyonhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-emily-ratajkowski-modell-kiakadt-az-ot-gyalazokra.htmlFurcsa lesz a következő dolgokat a színésznő szájából hallani. Emily az a sztár, akit eddig igazából egy filmben láttunk, de a képmegosztó oldalán több a pucér, vagy félpucér kép, mint egy nyuszis magazinban. TV + Sztárok--Jennifer Aniston felhúzta a nyúlcipőt: elmenekült Los Angelesbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160923-jennifer-aniston-elment-los-angelesbol-mindenki-angelina-jolie-valasa-miatt-faggatja.htmlA színésznőnek kicsit elege lett, ami nem is csoda: Brangelináék válása kapcsán ő is az újságírók kereszttüzébe került. TV + Sztárok--5 híresség, aki Jennifer Anistonon kívül köztudottan utálja Angelia Jolie-t http://www.life.hu/sztarok/20160926-hiressegek-akik-utaljak-angelina-jolie-szinesznot.htmlAzzal nem mondunk újat, ha eláruljuk, hogy a Jóbarátok sztárja és Angelina sosem lesznek kebelbarátnők. De nem Jennifer Aniston Jolie egyetlen ellensége Hollywoodban - íme 5 híresség, akik vállalják, hogy nem kedvelik túlzottan a démoni filmcsillagot. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi úgy fest, mint egy igazi hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160922-szabo-zsofi-ugy-fest-mint-egy-igazi-hercegno-a-jegvarazsbol.htmlÁlomszép ruhában mutatta meg magát képmegosztó oldalán a magyar műsorvezető. TV + SztárokOrigoÁlmodozni jó: Kim Kardashian jogot akar tanulnihttp://www.life.hu/sztarok/20160922-kim-kardashian-celeb-azt-nyilatkozta-egyszer-jogot-akar-tanulni.htmlNem, ez nem vicc, ez halálosan komoly: a celebnő azt nyilatkozta, ő bizony pár év múlva jogot szeretne tanulni. TV + SztárokOrigoNa ne! Brad és Angelina viaszszobra is különválthttp://www.life.hu/sztarok/20160922-brad-pitt-es-angelina-jolie-viaszszobra-a-madame-tussauds-panoptikumban-kulonvalt.htmlA sztárpár válásának híre a londoni Madame Tussauds panoptikumba is eljutott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.