Lefilmezték a leánybúcsún, ahogy az ara megcsalja a vőlegényét

esküvő Lánybúcsú menyasszony megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lekamerázták a menyasszonyt, ahogy éppen megcsalja vőlegényét Mexikóban. A túlfűtött medencés bulin többen is egymásnak estek.

A brit Emma Ayala esküvője előtt igencsak túllőtt a célon, hiszen barátnőivel élete utolsó szabad éjszakáján nem fogta vissza magát: egy medencés buliban összegabalyodott egy ismeretlen férfivel - írja a Mirror. Ez a történelemben jópár menyasszonnyal és vőlegénnyel előfordult már, Ayala flörtölését és csókolózását azonban videóra is vették és ezt fel is tették az internetre.

A képeken jól látható, hogy a csókjelenet igen érzékire sikerült: Emma partnere a tánc után megragadta a menyasszony derekát, és hátradöntötte őt, ő pedig

boldogan visszacsókolta aktuális partnerét.

A videót a közösségi media felkapta és gyorsan eljutott Emma megcsalt vőlegényéig és annak rokonságáig, akik a híressé vált képsorok után érthető okokból azonnal lefújták az esküvőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.