57 éves lett Rudolf Péter Kossuth-díjas színművész

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Üvegtigris Rudolf Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rudolf Péter kiváló művész nemcsak színészként, de szinkronszínészként és rendezőként is felejthetetlent alkotott. Rengeteg darabban láthatta a lelkes színházba járó közönség, legtöbbeknek mégis az Üvegtigris tulajdonosa jut róla eszükbe.

Rudolf Péter drámapedagógusok gyermekeként látta meg a napvilágot Budapesten, a színészet tehát már a kezdetektől az élete része volt. Főiskolás évei alatt is forgatott, azóta pedig rengeteg darabban szerepelt, de nem csak a színpadon találkozhatunk vele. Számos filmben és sorozatban láthattuk őt, de kétségtelenül a legsikeresebb mozi mind közül az Üvegtigris.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A szórakoztató produkciót szinte mindenki látta már Magyarországon, aminek ő nemcsak az egyik főszereplője, hanem rendezője is volt. Mivel ez az egyik legsikeresebb magyar film a videós toplistán, nem csoda, hogy a legtöbb embernek ő csak Lali marad, az útszéli büfé tulajdonosa, aki rengeteg galibába keveredik, főként a barátainak köszönhetően.

Ma 57 éves a kíváló művész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.