Elképesztő! Így festett Schobert Norbi 1985-ben

Forrás: Facebook/Norbi Update -
gyermekkor Schobert Norbert fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Hát ez voltam 1985-ben....”

Ezzel a felütéssel kezdte legfrissebb Facebook-posztját a fitneszguru, és egy sosem látott fényképet is közzétett közösségi oldalán. Természetesen a fotóhoz egy üzenet is tartozik:

Forrás: Facebook/Norbi Update
Megint óriási bakival indult a Star Academyhttp://www.life.hu/sztarok/20161015-majoros-peter-majka-nem-tudta-hogy-hol-van-igy-megint-oriasi-bakival-indult-a-star-academy.htmlHétről hétre történik valami furcsaség a Star Academy élő showjában. Előfordult, hogy hanghiba miatt nem hallottunk egy produkciót, és újra elő kellett adni azt. De megesett, hogy 20 percig nem sikerült kikapcsolni a tűzjelzőt. Pásztor Anna kezdetben rengszeresen villának hívta az akadémiát, most pedig Majka nem volt a helyzet magaslatán. TV + SztárokOrigo"Felfordult a gyomrom" - Baukó Éva kiakadt a ValóVilágrahttp://www.life.hu/sztarok/20161015-bauko-eva-kiakadt-a-valo-vilagra-felfordult-a-gyomra-vv-soma-es-evelin-videojatol.htmlBaukó Éva arról híres, hogy őszintén, kertelés nélkül kimondja azt, amit gondol. Facebook-oldalán ezúttal azt a műsort - vagyis inkább annak szereplőit - bírálta, ahonnan ő is indult. Szerinte ez a ValóVilág egyszerűen undorító. TV + Sztárok--Furcsa sztárpárok Hollywoodban: vajon mi tartja össze őket? http://www.life.hu/sztarok/20161011-sztarparok-a-nagyvilagbol-akik-furcsan-neznek-ki-egymas-mellett-salma-hayek.html„Egy embert akkor látunk a legtökéletesebbnek, amikor beleszeretünk” – mondta Stephanie Dowrick új-zélandi származású írónő. Hogy van-e valóságtartalma ennek a kijelentésnek? Biztosan, elég, ha ezekre a sztárpárokra pillantunk. Bár sokan megszólták őket a kapcsolatukért, ők mégis hosszú évek óta kitartanak egymás mellet. De vajon mi a titkuk, hogyan jutottak el odáig, ahol most tartanak? Összeállításunkból kiderül. TV + SztárokAFPMicsoda szerelem: Meghitt fotót posztolt Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20161015-lola-parjaval-kozos-fotot-osztott-meg.htmlBár Lola és szerelme, Bence túl vannak már egy viharos szakításon, újra egymásra találtak és csak úgy lángol köztük a szerelem. A fiatal énekesnő nagyon meghitt fotót posztolt közösségi oldalán. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: “Nincs recept a sikerhez, dolgozni kell érte”http://www.life.hu/sztarok/20161015-hosszu-katinkanak-nincs-receptje-a-sikerhez-dolgozni-kell-shane-es-o-ossze-tudjak-egyeztetni-az-edzo.htmlA Forbes szerint Hosszú Katinka Magyarország legértékesebb sportolója, és az eredményeit látva, nem is lehet ebben kételkedni. Saját bevallása szerint ráadásul nincs is semmi titok a sikerei mögött, "csupán" a kemény munka. A 27 éves klasszis azt is elárulta, hova lehet még fokozni az eredményeit, valamint beszélt arról, hogyan egyeztetik össze Shane-nel a férj és az edző szerepét. TV + SztárokOrigoCsúnyán összeveszett élő adásban Tóth Gabi és Gáspár Laci http://www.life.hu/sztarok/20161015-toth-gabi-es-gaspar-laci-durvan-egymasnak-estek-elo-musorban-veszekedes.htmlEddig úgy tűnt, nagy az összhang a mentorok között. A szombat esti adásban azonban eltörött a mécses. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.