Sarka Katával mostanában rengetegszer találkozhatunk, nemcsak az újságok címlapján, de tévéműsorokban is. A műsorvezető arca mindenki számára ismerős, de ezúttal egy olyan fotót osztott meg, amit eddig soha nem láthattunk: 17 éves énjét mutatta be rajongóinak.

A csinos műsorvezető gyakran szereti megörvendeztetni rajongóit szelfikkel vagy a gyermekeiről készült képekkel, és olykor igazán exkluzív tartalmat is kaphatunk. Sarka Kata büszke lehet mostani kinézetére, de korábban sem volt miért panaszkodnia, erre bizonyíték az a fotó, amit legutóbb közzétett. 

Forrás: Facebook/Sarka Kata

Sarka Kata ezúttal egy szeletet mutatott a tinédzserkorából: 17 éves kori fotót posztolt magáról. Rögtön kiderül, hogy a műsorvezető nem volt túlságosan vad fiatalabb korában sem, sőt, nagyon szolidan öltözködött. 

Sarka Kata hamarosan újra férjhez megy?
Sarka Kata a férje nélkül, csak a gyermekei társaságában vett részt Szabó Zsófi esküvőjén, aki egyre több részletet oszt meg a lagziról. Ezúttal egy videót tett ki a nagy napról, amin az is látható, hogy Sarka Kata a hajadon lányok között tolong az esküvői csokorért... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!