Hollywood nagyágyúi közül többen is évtizedek óta szerepelnek a magazinok címlapjain. Bár az ember tőlük várná el a legkevésbé, hogy erőszakos bűncselekményben vegyenek részt, sajnos akadnak kivételek. Ezzel a viselkedéssel sokan már régen leszerepeltek a rajongók szemében, sőt akadnak olyanok is, akiket a hatóságok sújtottak egy-egy keményebb büntetéssel. Összeállításunkból megtudhatod, kik a legdurvább hírességek a vörös szőnyegről.

Chris Brown

A nagyszájú énekes 27 éves kora ellenére többször is összetűzésbe keveredett már a hatóságokkal, méghozzá erőszakos jelleme miatt. Bár nagy szerelemnek tűnt, 2009-ben Brown mégis csúnyán elverte barátnőjét, Rihannát. A brutális verés után az énekesnő fotókat is készített, amelyeket később a nyilvánosság előtt is megmutatott. Bár a rappert akkor letartóztatták, a jelek szerint semmit nem változott: 2013-ban újra bíróság elé került, méghozzá azért, mert egy rajongóját bántalmazta, aki csak egy közös képet szeretett volna.

Forrás: AFP

Brown ezek után részt vett egy dühkezelő terápián, ám a hírek alapján még ezek után sem lett egy "ma született bárány". Idén augusztusban például kommandósok vették őrizetbe az amerikai énekest Los Angeles-i házában azzal a gyanúval, hogy lőfegyverrel fenyegetőzött. 

Christian Bale

A walesi születésű, Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész korántsem mondható egy nyugodt embernek. A 42 éves sztárról többször is felröppentek olyan hírek, hogy igen erőszakosan viselkedik a forgatások alatt, sőt egy eset ki is került a nyilvánosság elé. A hírek szerint akkor a színész olyan, nyomdafestéket nem tűrő módon szidalmazta az egyik operatőrt, hogy aznapra leállt a munka. Bale-t 2008-ban le is tartóztatták: akkor épp saját családja ellen fordult, édesanyját és nővérét bántalmazta. Évekkel ezelőtt az Esquire című brit magazinnak adott interjújában be is ismerte az okát: képtelen uralkodni magán. Hatalmas erők dúlnak bennem, és mindenen felkapom a vizet"  - mondta akkor a sztár. Bale egyébként roppant zárkózott természet, így igen keveset tudunk a magánéletéről.

Forrás: AFP

Naomi Campbell

15 éves korára kivívta helyét a késő 1980-as, kora 1990-es évek három legjellegzetesebb modellje közé, illetve ő volt egyike azon hat modellnek, akiket a korabeli divatvilág szupermodellként tartott számon. A siker és a csillogás azonban hamar a fiatal lány fejébe szállt, így olyan énje is felszínre került, mely sokaknál kiverte a biztosítékot. Egyik leghíresebb botránya 2006-ban történt. Egy öltöztetőnőjét bántalmazta a saját telefonjával, méghozzá olyan durván, hogy a nőnek össze kellett varrni a fejét.

Az eset után több alkalmazottja is feljelentette bántalmazás miatt, így kevesen maradtak, akik szívesen dolgoztak vele. A "fekete hattyúként" is nevezett sztárnak egy alkalommal Yvonne Scio színésznőt is sikerült jól helyben hagynia, akinek az arcát konkrétan véresre verte.

Forrás: AFP

Thomas Gibson

Bár az 54 éves sztár nem igazán mondható botrányos alaknak, azért az ő karrierjében is akadtak erőszakos események. Gibson évekig a Gyilkos elmék című sorozat főszereplője volt, ám a rajongók már soha többé nem láthatják őt a produkcióban.  A színész ugyanis dührohamot kapott egy forgatáson, és felrúgta a producert, Virgil Williamst, aki ezért a tettéért azonnal kirúgta. Akkor hiába kérlelték a rajongók a sorozat készítőit, hogy adjanak még egy esélyt a sztárnak, erőszakos múltja miatt úgy döntöttek, végleg távoznia kell. A Deadline.com szerint nem ez volt az első eset, hogy a sorozatsztár dührohamot kapott: évekkel ezelőtt ugyancsak egy forgatáson Ian Woolf rendezőasszisztenst ütötte meg. Ezután dühkezelési terápiára kellett járnia, ami úgy tűnik, nem használt. 

Forrás: AFP

Mike Tyson

Michael Gerard "Iron Mike" Tyson visszavonult amerikai ökölvívó. Ő volt a legfiatalabb nehézsúlyú bokszoló, aki világbajnoki címet nyert. Mint megannyi hírességnél, nála is hamar érezhetővé váltak a siker negatív hatásai. A sportoló nagyon nehezen tudta levezetni a felgyülemlett energiákat, így sokszor a felesége, Robin Givens sínylette meg ezeket a dühkitöréseket.

Forrás: AFP

Az ökölvívót még a kilencvenes években nemi erőszak miatt ráadásul három évre lecsukták, de nem ez volt az egyetlen eset, amikor drogügyei és erőszakos megnyilvánulásai a rács mögé repítették: egyik ellenfelének például leharapta a fülét. A támadások valószínűleg a sztár múltjához is köthetőek, hiszen a bokszolót gyermekként többször is molesztálták