Könnyezve vallott az énekesnő: még mindig szereti a férfit, aki kékre-zöldre verte

párkapcsolat barátság Chris Brown volt barát szerelem Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év telt el azóta, hogy Rihannát megverte akkori barátja, Chris Brown. Az énekesnő a napokban könnyezve vallotta be Oprah Winfrey-nek, hogy még mindig szereti a férfit.

Rihanna a talkshow nagyasszonyát barbadosi otthonában látta vendégül, ahol interjút adott neki. Az énekesnő Chris Brownhoz fűződő kapcsolatáról is hosszan mesélt. "Most egyedülálló vagyok, de mióta nincs érvényben a távoltartási végzés, tartjuk a kapcsolatot" - mesélte a 24 éves énekesnő Oprah-nak.

AFP
AFP

Az énekesnő elmesélte, hogy egy közös barátjuk jachtbulijában találkoztak újra idén év elején. "Nem könnyű. Nagyon furcsa volt, mert még mindig szeretem" - mondta az énekesnő, aki állítása szerint pókerarcot ölt, amikor volt barátja a közelben van. "Tényleg szeretem, és a legfontosabb az a számomra, hogy végre megtalálja a békét. Nem lehetek addig nyugodt, amíg ő boldogtalan vagy magányos" - tette hozzá az énekesnő, aki el is sírta magát, miközben erről beszélt.

Folyt a vér Rihanna legutóbbi bulijában - Az üvegek mellett a csontok is törtekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120727-folyt-a-ver-rihanna-legutobbi-bulijaban.htmlRihanna feljelentette könyvelőit, akik szerinte elcsalták koncertbevételeithttp://www.life.hu/legykepben/20120706-rihanna-feljelentette-konyveloit-akik-szerinte-elcsaltak-koncertbeveteleit.htmlRihanna szőkén meztelenkedik a legújabb kampánybanhttp://www.life.hu/szepulj/20120529-rihanna-szoken-meztelenkedik-a-legujabb-kampanyban.htmlÍme Rihanna, ahogy még sosem láttad - Ritka gyerekkori fotó került előhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120410-ime-rihanna-ahogy-meg-sosem-lattad-ritka-gyerekkori-foto.htmlRihanna csak kihasználja Ashton Kutcherthttp://www.life.hu/szeress/20120406-rihanna-csak-kihasznalja-ashton-kutchert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.