Tom Hanks magát hibáztatja fia függőségéért

Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt -
Chet Hanks Tom Hanks drogfogyasztás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hanks fia régóta küzd súlyos függőséggel, a világsztár pedig önmagát hibáztatja azért, hogy gyermeke egyre lejjebb csúszik. Egykor ő sem vetette meg a kábítószereket, és a forgatások miatt nagyon keveset van otthon.

Tom Hanks fia 16 éves kora óta küzd drogfüggőséggel, a 26 éves szintén színész Chet be is vallotta, hogy folyamatosan füvezett, ivott, de még a kokaint is kipróbálta. A fiú korábban bevallotta, itt az ideje, hogy segítséget kérjen, mert magától már nem tud leszokni. Tom Hanks magát is hibásnak tartja azért, hogy a fia idáig jutott.

Forrás: citizenside/(c) copyright citizenside.com/Citizenside/Richard Goldschmidt

Volt idő ugyanis, amikor a sztár is szívesen lazította le magát némi füvescigi segítségével. A forgatások után gyakran nyúlt a tudatmódosítóhoz, de felismerte, hogy egy apa nem tehet ilyet.

"Tudtam, hogy nem lehetek felelősségteljes apa, ha ilyeneket teszek.

Abba kellett hagynom. Ez nem jó. Nemcsak rám nézve veszélyes, hanem azokra is akiket szeretek" - mondta a világsztár. A hozzá közel álló források szerint pedig a színész saját magát tartja felelősnek fia állapotáért. "A saját vállára helyezte a felelősséget, amiért nem volt elég figyelmes fia korai éveiben. Ehelyett úgy döntött, hogy a karrierjére koncentrál" - mondta az ismerős, aki szerint Chet még mindig nem tudta leküzdeni függőségét, de Tom reméli, hogy hamarosan Chet is felnő és beismeri, hogy ez nem mehet így tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.