Sokszor olvashattunk már arról, hogy Jennifer Aniston terhes, ám ez még egyik alkalommal sem fedte a valóságot. Lehet, hogy most végre tényleg anyává válik a csodaszép színésznő?

A színésznő és férje, Justin Theorux régóta álmodoznak gyermekvállalásról, ám eddig természetes úton nem jött össze a baba.

Jennifer Anistonnak kisbabája lesz?Forrás: The Hollywood Reporter

Bizonyos források szerint már le is mondtak a babázásról, és ez magyarázza Aniston sűrű árvaház-látogatásait is. Az árva gyermekekhez mindig adománnyal érkezik, és sok időt tölt a csöppségek szórakoztatásával.

Ahhoz képest, hogy nemrég még attól zengett a sajtó, hogy a 47 éves színésznő és férje válni készülnek, elég nagy fordulatot vett az életük. Adoptálni szeretnének egy kisbabát – tudta meg a RadarOnline. Úgy látszik, hiába nyilatkozta a színésznő korábban, hogy gyerek nélkül is lehet teljes életet élni, mégsem tudja elegedni, hogy kisbabája legyen.

Jennifer Aniston és férje, Justin TherouxForrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

"Túlságosan keményen dolgoztam az életben, túl sokat tettem le karrierem során az asztalra, hogy egy szomorú, gyermektelen embernek tituláljanak" – vallotta nemrégen a MarieClaire-nek.