Weisz Fannit elzárja a párja a családjától? – Megszólalt a nagymama

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
siket Weisz Fanni Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk is róla, aggódik a családja Weisz Fanniért, mert egy jó ideje szinte semmit nem hallottak a lányról. Amióta együtt jár Péterrel, sem a családtagjaival, sem a barátaival nem tartja a kapcsolatot, ráadásul iskolába sem jár. Édesanyja Facebook-posztja után most megszólalt a lány nagymamája is. 

Bár Weisz Fanni a Facebookon közzétett egy bejegyzést, hogy jól van: szerettei egyáltalán nem nyugodtak meg. Nagymamája hétfő este nyílt levélben reagált.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Sajnálatos módon a hír igaz! (...) Drága kis unokánk valóban meg van tévesztve, vezetve. Ő egy nagyon szeretni való jó lélek, és tudom, és tudja az egész család, hogy nagyon szeret minket, de »szerelmes«. Sajnálatos módon olyan emberbe, aki visszaél a siketségével. Nem jó szemmel néztük kapcsolatukat, mert Péter bemutatkozása alkalmával hangot adott annak, hogy Fanninak nem kéne ennyi fogyival barátkozni, és egyébként is, ez a sok karitatív dolog nem kifizetődő. (...) Ez a megszólalása olyan mély sebet ütött a szívemen, hisz siket nővérem mellett pontosan láttam, milyen megaláztatásokban volt része gyermekként, hogy innentől kezdve Péter nemkívánatos személlyé vált otthonunkban. Az az ember, aki így nyilatkozik, akiben semmi empátia nincs, az hogy szeretne egy párt alkotni egy fogyatékkal élővel? Ráadásul felmerült a kérdés, hogy egyáltalán miért? »Szerelemből«? (...) Kérdem én, milyen ember az, aki elzárja a családjától? (...) Milyen ember, aki ellenőrzi a telefonját, személyes szabadságában korlátozva ezzel? Aki helyette dönt anélkül, hogy előbb megbeszélné vele? Először Fanni nevében beszél, majd Fanni mögé bújik a válaszadás elől. Ha gond van, kifarol mellőle? Még hogy nem tudja, mi történik lassan egy éve?” – írja a nagymama.

Weisz Fannit a Bors megkereste nagymamája levelével kapcsolatban. A lány írásban annyit közölt: csalódott benne. Majd arról, hogy miért tévedne ennyi ember a kapcsolatát tekintve, ezt mondta:
„Mennyi ember? Négy-öt? Csak anya barátai.”

Agárdi Szilvi: "Ő most nem a Fanni"

Fanni egyik legjobb barátnője, Agárdi Szilvi sem ismer a lányra. „Hónapok óta nem beszéltünk, nem reagál az üzeneteimre, azóta, amióta párja van. Ő most nem a Fanni! Véletlenül találkoztunk egy kávézó megnyitóján, beszélgettünk, megbeszéltük, keressük egymást. Hiába próbáltam. Sok fogyatékkal élőt próbálnak kihasználni, nekünk erre különösen oda kell figyelnünk. Remélem, én is újra láthatom majd az életvidám Fannit, aki csak a pozitív dolgokra figyel, akit ismerek, szeretek – mondta Szilvi. – Hiányzol! Várom azokat a pillanatokat, amiket régen is együtt éltünk meg, azt, hogy újra együtt nevessünk. Helyén van a szíved, csak rossz úton jársz!” – üzent barátnőjének.

Megvan a ValóVilág párbajnyertese - Ő volt a szimpatikusabb a nézőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag-parbajnyertese-vv-krisztian-lett-tivy-kiesett.htmlA ValóVilág nyolcadik szériájában mindeddig nem fordult elő, hogy a kiválasztott ment volna vissza a párbajról. Nos, most sem történt másképp, ahogy a Life.hu olvasói is szerették volna, Tivy esett ki vasárnap este. Úgy tűnik, a nézők inkább a szexre, mint a durvaságra szavaztak. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri: "Alexának adtam volna a fődíjat"http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-tv2-star-academyben-ordog-nora-padar-alexandra-adta-volna-a-fodijat.htmlÖrdög Nóri a Star Academy fináléját követően értékelte a Tv2 nagyszabású reality-tehetségkutatóját. A műsorvezető még azt is elárulta, szerinte kinek kellett volna nyernie a műsort.TV + Sztárok--Így vettek búcsút az X-Faktor mentorai Leonard Cohentől http://www.life.hu/sztarok/20161113-az-rtl-klub-x-faktoraban-toth-gabi-es-gaspar-laci-az-elhunyt-leonard-cohen-hallelujah-dalat.htmlA hét egyik legszomorúbb híreként számoltunk be arról, hogy elhunyt a már életében legendásnak számító Leonard Cohen. A 82 éves zenész-dalszerző-költő-énekes halála mellett az X-Faktor stábja sem ment el szó nélkül, a mentorok bevonulásakor Tóth Gabi és Gáspár Laci az egyik legismertebb Cohen-dalból, a Hallelujah-ból énekelt részletet. TV + Sztárok--Csobot Adél így vallott szerelmet a Facebookján Istenesnekhttp://www.life.hu/sztarok/20161113-csobot-adel-igy-vallott-szerelmet-a-facebookjan-istenes-bencenek.htmlAmióta megszületett Istenes Bence és Csobot Adél közös gyermeke, a fiatal szülők még jobban szeretik egymást, mint valaha. TV + SztárokOrigoValóVilág8: A takaró alatt elégítette ki Vivi Tivyt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-valovilag8ban-vv-vivi-a-takaro-alatt-elegitette-ki-tivyt.htmlA párbaj előtt bulit rendezhettek a villalakók, az alkohol hatására pedig a maradék gátlásuk is felszabadult. Kiváltképpen az amúgy sem a szemérmességéről híres Viviennek, aki hajnalban gondolt egyet, és befeküdt a párbajra készülő Tivy mellé. TV + Sztárok--VV Mici: "Mindenki tudja, hogy egy retardált emberrel állunk szemben"http://www.life.hu/sztarok/20161113-valovilag8-mici-szerint-tivy-retadalt.htmlAhogy már megírtuk, a ValóVilág vasárnap esti párbaján Tivy és Krisztián csap össze. A többi villalakó - ahogy az lenni szokott - be is állt amögé a játékos mögé, akit támogat. Ebből - szintén csak úgy a szokásos módon - alakult egy kis feszkó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.