Teljesen kiborultak a Morning Show rajongói

Forrás: Class FM -
felháborodás Morning Show Rádió Rock Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagyon várták, hogy végre újra halhassák kedvencüket. A Rádió Rock reggeli műsorában azonban ma egyetlen pillanatra sem szólaltak meg Balázsék, hiába ígérték ezt a rádió készítői... 

A Morning Show november 17-én ideiglenesen véget ért. A hírek szerint ma reggel a Rádió Rockban újra hallanunk kellett volna a triót, ám ez nem történt meg. Az Origo beszélt Kovács Áronnal, aki szerint bár meghívták a fiúkat, ők mégsem jöttek el.

A Morning Show csapata Forrás: Class FM

Lehet trollkodásnak hívni, de a Morning Show is ilyen volt, megcsipkedtek néha valakit, kárára tréfálkoztak, de szeretettel tették.

A Rádió Rock oldalán több kommentelő is hiányolta a fiúkat. Szerintük nem volt szép húzás, hogy csatorna beígérte a műsorvezetőket. "Igazi szemétség volt részetekről, remélem, mihamarabb ti is a Balázsék sorsára juttok!" - írta egy lelkes Morning Show-hívő.

Sebestyén Balázs: "Hazugság a Class FM sajtóközleménye"

Az elmúlt napokban több botrány is kirobbant a Morning Show háza táján. Sebestyén Balázs szerint kamu sajtóközleményt kapott a sajtó a Class FM-től, ugyanis semmi sem igaz az abban foglaltakból, emellett hozzátette, hogy a továbbiakban nem hajlandó együtt dolgozni a csatornával. A jövőről egyelőre képlékeny a műsorvezető szerint.
Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok http://www.life.hu/sztarok/20161121-magyar-sztarok-akiknek-iden-kertek-meg-a-kezet-eljegyzes-debreczeni-zita-es-weisz-fanni.htmlMinden nő legnagyobb álma, hogy egyszer élete szerelme feltegye neki azt a bizonyos kérdést. Sokan évekig várnak a dologgal, mások viszont pár hónap után sort kerítenek az eljegyzésre. Ebben az évben több sztár ujjára is gyűrű került. Nézzük, kik voltak az idei szerencsések. TV + Sztárok--Nagymama lesz a dögös magyar playmate, Beke Yvetthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-nagymama-lesz-a-dogos-magyar-playmate-beke-yvett.htmlBeke Yvett nagyon boldog: ha minden jól megy, lánya szenteste ad életet első gyermekének. TV + SztárokOrigoMadonna fiát drogozásért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20161123-madonna-tinedzser-fiat-drogozason-kaptak.htmlAz énekesnő fia egyébként is könnyen keveredik ügyes-bajos helyzetekbe, ám most nagyobb veszélybe sodorta magát, mint kellett volna. Drogfogyasztással és birtoklással vádolják Madonna 16 éves fiát. TV + Sztárok--Mata Ricsi azt állítja, nem fog elszállnihttp://www.life.hu/sztarok/20161122-mata-ricsi-nem-fog-elszallni-hiaba-imadjak-a-tinilanyok.htmlAz X-Faktor legfiatalabb versenyzőjének jól áll Justin Bieber stílusa, de vajon ezen túl is van élet?TV + SztárokOrigoKasza Tibinek még ételre sem futotta gyerekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161122-szegeny-korulmenyek-kozott-elt-kasza-tibi.htmlKasza Tibi Joshi Bharatnak őszintén mesélt arról, hogyan nehezítette meg életét a szegénység gyerekként. TV + Sztárok--A versenyért szakított szerelmével a Miss Universe győztese, Bódizs Veronikahttp://www.life.hu/sztarok/20161122-a-miss-universe-gyoztese-bodizs-veronika-a-versenyert-szakitott-szerelmevel.htmlVasárnap választották meg Magyarország legszebb nőjét: Bódizs Veronika fejére került a korona. A Miss Universe győztese nem akármilyen áldozatot hozott azért, hogy ott lehessen a versenyen: szakított szerelmével, aki nem akarta, hogy induljon. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.