Megvan, hol folytathatják Balázsék

Forrás: Fb / Morning Show -
Rádió 1 Andy Vajna Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken délig bejelentik, hol hol, mikor, és milyen formában folytatódik az ország leghallgatottabb rádióműsora a Morning show. Bár arra még pár órát várni kell, a legvalószínűbb a következő. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri pénteken személyesen jelenti be egy sajtótájékoztatón, hogy merre tovább. A Bors azonban már most azt írja, hogy három, egymástól független forrásuk szerint is a rádiósok az Andy Vajna tulajdonában álló Rádió 1-gyel állapodtak meg. Ez egyáltalán nem lehetetlen, Balázs ugyanis korábban az Esti Frizbiben arról nyilatkozott, jó a kapcsolatuk Andyvel, és elképzelhetőnek tartja, hogy megállapodjanak, azzal a feltétellel, hogy a műsorkészítésbe senki nem szól bele.

Sebestyén Balázsék a Rádió 1-en folytathatják Forrás: Fb / Morning Show

Kis Grófo regált Szabó Zsófi szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20161202-szabo-zsofi-megbantotta-kis-grofot-majd-elnezest-kert.htmlAhogy már megírtuk, Szabó Zsófi bocsánatot kért az Frizbiben Kis Grófora tett kijelentése miatt. A műsorvezető élő Facebook-videóban magyarázkodott, amelyben párjáról, Kiss Zsoltról is vallott és arról is beszélt, hogy a történtek óta Grófóval is beszélt már. TV + Sztárok--Hoppá! Na, kire hasonlít VV Gina az új frizurájával?http://www.life.hu/sztarok/20161201-vv-gina-olah-ibolyara-hasonlit-fruruval.htmlA szépség és egészség hetére új frizurát kaptak a villalakók. A legnagyobb változáson VV Gina ment át, frufruval ugyanis egészen másképp fest, mint a luxusbörtönbe költözése előtt. TV + SztárokOrigo"Gémóver" - Máris kiesett a ValóVilágból a szexőrült Micihttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag8-harmas-parbajanak-elso-kiesoje-mici.htmlAhogy olvasóink is látni "megjósolták", a ValóVilág8 hármas párbajában a legkevesebb szavazatot Mici kapta. Ő már biztosan nem küzdhet a 36 millióért. TV + SztárokOrigoHajdú Péter bevallotta, hogy négy hónapja nem volt intim közelségben egyetlen nővel semhttp://www.life.hu/sztarok/20161127-hajdu-peter-kasza-tibinek-vallott-az-elmult-4-honaprol-sarka-katarol-csaladrol-a-kasza-taxiban.htmlHajdú Péter Kasza Tibinek vallott az elmúlt négy hónapról és Sarka Katáról, valamint a családról, a múltbeli hibákról és a jövőképéről a Kasza Taxiban. Videó. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Dávidot küldenék vissza a villábahttp://www.life.hu/sztarok/20161127-a-valovilag-parbajarol-a-life-olvasoi-davidot-kuldenek-vissza.htmlKorábbi cikkünkben arra voltunk kíváncsiak, szerintetek kinek kell vasárnap este visszatérnie a villába. Ti nagy többséggel az egyik versenyzőre szavaztatok. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófit bántották, hogy cigány fiút választotthttp://www.life.hu/sztarok/20161201-szabo-zsofi-ferje-zsolt-cigany-szarmazasarol-beszelt.htmlHajdú Péter Frizbijében vendégeskedett Szabó Zsófi, aki ott kis Grofó állítólagos nyilatkozatáról is véleményt formált. Azt mondta, ha tényleg úgy van, hogy náluk másodlagosak a családban a nők, akkor szégyent hoznak a cigányságra. Később bocsánatot kért félreérthető kijelentése miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.