Édesanyja lépett elhunyt lánya helyett a Turay Ida Színház színpadára

Forrás: Thinkstock -
színpad anya Turay Ida Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tragikus körülmények között elhunyt gödöllői lány a Turay Ida Színház munkatársa volt. Sajnos ő már soha nem léphet színpadra, így édesanyja teszi meg helyette. Ahová tud, oda beugrik gyermeke helyett, ezzel is ápolja az emlékét.

Nyáron vesztette életét a 24 éves gödöllői lány, aki az autója elrablását akarta megakadályozni. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a fiatal éppen hazaért, kiszállt az autójából, hogy kinyissa a kaput, ekkor pattant be valaki a járműbe. A lány azonban belekapaszkodott a kocsiba, ez vezetett a halálához.

A 24 éves fiatal a Turay Ida Színház munkatársa volt, az idei Tündérfesztiválon azonban már nem tudott mesét mondani a gyerekeknek. Helyette édesanyja lépett színpadra, hogy ezzel is ápolja tragikusan elhunyt gyermeke emlékét. "A lány édesanyja azóta is rendszeresen jár hozzánk, segít nekünk, részt vesz a rendezvényeinken. A Tündérfesztiválon Zsófi helyett ő volt az egyik tündér.

Az édesanya volt lánya helyett az egyik tündér - képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ahol tud, beugrik lánya helyett, ezzel is ápolva Zsófi emlékét.

Mindenkinek jó, hogy együtt vagyunk, mert így egy kicsit Zsófi is velünk van" - mondta a Blikknek a színház alapító igazgatója, Darvasi Ilona.

Megtréfálták Obama elnököt: vicces fotó készült! http://www.life.hu/news/20161220-barack-obama-trefa-a-szemelyzete-verte-at-az-amerikai-elnokot.htmlRendesen megtréfálta Obama elnököt a Fehér Ház személyzete karácsony alkalmából. A pillanatot szerencsére meg is örökítették. News--Nincs sok esély a fehér karácsonyrahttp://www.life.hu/news/20161220-valoszinuleg-nem-lesz-feher-karacsonyunk.htmlAki nem hópárti, még az is szeretne karácsonykor fehér takaróval borított tájat látni. Nagyon rég volt már olyan karácsony, amikor a varázslatos hó borította a vidéket, de sajnos idén sem lesz rá sok esély. Persze reménykedni lehet. NewsThinkstockNem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161220-gabor-zsazsa-valoszinuleg-marilyn-monroe-mellett-fog-nyugodni.htmlAz volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni. NewsOrigoA berlini merénylet után három magyart nem találnak a hozzátartozóihttp://www.life.hu/news/20161220-harom-magyart-nem-talalnak-hozzatartozoi-a-berlini-merenylet-utan.htmlLassítás nélkül hajtott a tömegbe egy kamion a berlini karácsonyi vásáron. 12-re nőtt a halálos áldozatok száma, és 48-an sérültek meg a tragédiában, többen súlyosan. Az áldozatok nemzetiségét nem tudni, eddig 3-an jelentkeztek a magyar nagykövetségen, hogy nem találják a rokonukat.News--12-re nőtt a berlini karácsonyi vásáron történ gázolás halálos áldozatainak számahttp://www.life.hu/news/20161220-tizenkettore-nott-a-berlini-gazolas-halalos-aldozatainak-szama.htmlMint ismeretes, Berlin nyugati részének központjában, az egyik leghíresebb karácsonyi vásáron hajtott bele egy teherautó a tömegbe. A gázolást 12-en nem élték túl, 48-an pedig megsérültek, többen súlyosan. Nem zárják ki, hogy merénylet történt. News--Nyomoz a rendőrség Schumacher fotójának ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161219-lefotoztak-a-labadozo-michael-schumachert.htmlA család és a barátok is gondosan figyelnek arra, hogy nehogy kiszivárogjon egy fotó a híres autóversenyzőről, ám most valahogy ez mégis csak sikerült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.