A karácsony közeledésével egyre többen kerülnek romantikus hangulatba, ezt bizonyítja Emma Bunton és Robbie Williams csodálatos előadása is. 

A "2 Become 1" című 1996-os Spice Girls-nótát állította színpadra Robbie Williams és a lányegyüttes egykori tagja, Emma Bunton. A popballadaként aposztrofált dal akkor született, mikor Geri Halliwell és az akkori szövegírójuk egymásba szeretett. 

Most azonban, 20 évvel később, a két profi énekes karácsonyi, szeretetteljes hangulatot varázsolt a színpadra, melyet a rajongók óriási örömmel fogadtak - írta meg a Heart.co.uk

Robbie Williams és Emma BuntonForrás: AFP

 

Zenekar nélkül, csupán zongorakísérettel elevenítették fel az egykori nótát, amelyet egy titkos londoni szórakozóhelyen adtak elő 300 fős közönségüknek.

Ha a hírek igazak, akkor nem esett nehezére a két hírességnek egymásra hangolódni, ugyanis bizonyos források szerint Williams már az összes egykori Spice Girls lányt ágyba tudta csalni. Nemrégiben jelent meg Robbie legújabb lemeze, a "Heavy Entertainment Show", amelyből néhány dal szintén felcsendült a koncert során mindenki nagy örömére.