Szabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre - és a babája nevét is elárulta!

Forrás: Instagram/szabozsofi -
Szabó Zsófi kisbaba névadás gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi végre elárulta, milyen nevet fog kapni majd születendő gyermekük. Lehet, hogy lassacskán készülhetünk a gólyahírre?

Szabó Zsófi életében lassan közeledik a gyermekvállalás időpontja. Tavaly megtörtént az álomesküvő, kapott egy kutyát, és most a férjével közösen keresgélnek budapesti otthont, ahol majd születendő gyermekükkel szeretnének élni.

Zsófi azt is elárulta, hogy leendő kisbabájuk nevéről is sokat beszélgetnek.

Szabó Zsófiéknál minden készen áll a gyerekvállaláshoz, már a baba nevét is kitalálták Forrás: Instagram/szabozsofi

"Mivel férj és feleség vagyunk, természetesen tervezgetjük a jövőnket. Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyermekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. Büszkék vagyunk az apukáinkra, azt szeretnénk, hogy a gyerekünk viselje a nevüket. A Kis és a Szabó is egy átlagos név, így egy különleges keresztnevet választunk majd. Konkrétum még nincs, ezen ráérünk még gondolkodni" – mesélte Zsófi a Story Magazinnak.

Természetesen Zsófi arra is gondolni szeretne, hogy jól összeegyeztethető legyen majd a karrier és a gyereknevelés.

"Azon viszont már sokat töprengtem, mi lesz, miután szülök. Úgy vettem észre, hogy azok a tévések, akik gyereket vállalnak, kétszer annyi energiával térnek vissza a képernyőre. Én is ilyen anyuka szeretnék lenni!" – vallotta be őszintén a műsorvezető.

Dráma! Majdnem lelőtték Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-a-palotaorok-majdnem-lelottek-erzsebet-kiralynot.htmlMár nem uralkodna Erzsébet királynő, ha a szorgalmas palotaőrök meghúzták volna a ravaszt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis betolakodónak hitték a felséget, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott. TV + Sztárok--Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-kasza-tibi-es-parja-elhagytak-az-orszagot.htmlA közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak... TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Véget ért a házasságom"http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-hazassag-lezarta-a-kapcsolatat-hajdu-peterrel.htmlEnnyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Teljesen pucéran vetette az élő műsort a sztár: imádták a férfi nézők (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170105-a-cseh-televizios-puceran-vezette-a-szerencsejatekot.htmlA televíziózás új korszaka köszöntött be: élő egyenes adásban anyaszült meztelenül vezetett műsort egy cseh televíziós. A hölgy egyáltalán nem jött zavarba attól, hogy nem fedi ruha, a nézettség pedig az egeket döngette. TV + SztárokOrigoBotrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.