Sarka Kata: "Véget ért a házasságom"

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata házasság Hajdú Péter kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. 

"Sziasztok! Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien bíztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam! Köszönöm, hogy ennyien vagytok mellettem nap, mint nap!"

Sarka Kata és Hajdú Péter házassága véget ért Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Most már biztos, nincs visszaút. A pár nyolc év házasság után döntött a különválás mellett, melyről az első hírek tavaly nyáron röppentek fel. Katának és Péternek két gyermeke van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.