Nagyon határozott Berki Krisztián, ő meg fog nősülni július elsején akkor is, ha Pamela közben meggondolja magát. Az esküvő részleteiről a Mokkában beszélt a híresség, és azt is elárulta, miért tart a második gyermek érkezésétől.

Berki Krisztián július elsején biztosan megnősül, viccesen megjegyezte, hogy jelen állás szerint Hódi Pamelát veszi el, de ha ő nem lesz ott, akkor akár Demcsák Zsuzsával is házasságot kötne. Ő ugyanis már elhatározta magát, és mindent meg is szervezetek, így nem állhat az útjába az sem, ha a menyasszony nem megy el.

Berki Krisztián esküvője hatalmas esemény leszForrás: Facebook/Berki Krisztián

Berki Krisztián az esküvő részleteibe is beavatta a Mokka nézőit, nagy hacacáré lesz. Az egész országot szeretné vendégül látni a nagy napon, mivel több ezer ember is kényelmesen elférne a helyszínen. Rengeteg fellépő színesíti majd a lakodalmat, igazi esemény lesz! Természetesen kislányuk, Natika is kap szerepet: ő fogja vinni a gyűrűket, amennyiben nem gondolja meg magát. Krisztián hozzátette, gyermekük egy igazán tiszta lélek, ezért biztos abban, hogy a második csemetéjük egy igazi rosszcsont lesz. "Nati nagyon tiszta, nagyon jó kislány. Teljesen biztos, hogy a második gyerekem bűnrossz, rosszcsont lenne, amitől félek. Valamint nagyon kevesen beszélnek arról, hogy az a másfél év mennyire nehéz mind a nőnek, mind a párkapcsolatnak. Nehéz megélni a születés előtti időszakot és a születés utánit, és én igazából már nem kívánom átélni újra azt, mikor a nőnek elmennek a hormonjai, kicsit másképp reagál a dolgokra" - vallotta be Krisztián.