Részegen bulizott Nicole Kidman a Golden Globe-on: Videó!

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Golden Globe 2017 Nicole Kidman alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman felöntött a garatra, ami meg is látszódott a színésznő viselkedésén. Kínos felvételek következnek...

Nicole Kidman kissé túlzásba vitte az alkoholfogyasztást a Golden Globe afterpartiján. A 49 éves színésznő egy darabig a borokat kínáló pincéreket kergette, később pedig azokat kajtatta, akiknél valami ételt lehetett találni.

Nicole Kidman méregdrága estélyi ruháját a férjének kellett tisztán tartania Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznőt egyáltalán nem zavarta, hogy a viselkedése több mint nevetséges, így azzal is a férjének, Keith Urbannak kellett foglalkoznia, hogy a részeges asszony méregdrága ruhájáról eltüntesse az ételmaradékokat- írja a Daily Mail.

A portyázás tetőpontja az volt, amikor Nicole kérdés nélkül belesétált Tom Hiddlestone interjújába, és közlési kényszertől fűtve világgá kürtölte, hogy mennyire jól érzi magát ma este.

Mostanság egyre gyakrabban viselkedik furcsán a szexi sztár, legutóbb azért fakadt sírva a kamerák előtt, mert túl öregnek érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.