Így festenek ma a Sikoly című film sztárjai: Fotók!

fotók film Sikoly akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sikoly című 1996-os amerikai horrorfilm sokakat megrémisztett, hiszen annak idején az egyik leghíresebbnek számított ebben a műfajban. Nem csoda ezek után, hogy gyorsan le is forgattak belőle 5 részt, a nagy sikerre való tekintettel.

Sokak szerint az utóbbi négy film nyomába sem ér az eredetinek, de anyagi szempontból nézve nagyot kaszáltak rajta a készítők. Az első rész megjelenése óta azonban már eltelt több mint 20 év, így nem meglepő, ha a két évtized a szereplőkön is nyomot hagyott.

Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány akkor és most fotót, melyeken jól látszik, hogy melyik színész mennyit változott az idő múlásával.

/1703/Sikol20173210959

Disney-sztárok akkor és most – Felismered az egykori gyerekszínészeket?

Emlékeztek még azokra a Disney-sorozatokra, amelyeknek köszönhetően rengeteg tehetséges színészt és énekest ismerhettünk meg? Így néztek ki akkor, és így festenek ma: galéria!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.