Étteremről írt verset Medveczky Ilona

étterem Medveczky Ilona vers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres táncművész rímekbe szedve mondott véleményt egy étteremről. Az 1997-es iromány a mai napig a csárda falát ékesíti.

Ahogy azt már megszokhattuk, a 76 éves művésznő minden tekintetben a tökéletességre törekszik. Lehet szó az alakjáról, a ruhájáról vagy éppen az ételekről, amelyeket fogyaszt.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Ilona Story-gálán viselt ruhája kapcsán komoly botrány alakult ki, de természetesen Ilona nemcsak kritizálni, hanem dicsérni is tud: napvilágra került egy megtisztelő kritika, amelyet maga Medveczky írt egy általa kedvelt csárdáról.

Egy kedves kis étterem tett hatalmas gesztust Ilona felé, akinek speciális kívánságát készségesen elkészítették.

Ilona ugyanis a libamájat nem csupán krumplipürével fogyasztja, de szívesen kér mellé felforrósított gyümölcskompótot.

Ezzel a verssel ajándékozta meg Ilona az éttermet Forrás: Krapaj Csárda

Az étterem vezetősége értékelte Ilona különleges ízlését, fel is került az étlapra a Medveczky-féle libamáj. Az érdemes művész pedig egy több versszakos költeménnyel köszönte meg a különleges törődést – írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.