Nehéz időszakon van túl Bereczki Zoltán - A csekkeket sem tudta befizetni

Fotó: Mudra László - Origo -
kölcsön Bereczki Zoltán pénzügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évvel ezelőtt határozta el Bereczki Zoltán, hogy új életet kezd. Szakított a musicallel és feleségétől, Szinetár Dórától is ekkor vált el. Ha a szülei nem segítették volna ki, biztosan csődbe megy.

Bereczki úgy érezte, belefáradt a musicalbe, ezért nyitott a színészet felé. A váltás jó ötletnek bizonyult, barátjával közös vállalkozása már 46 embert tart el: a Lepkegyűjtő és a Pillanatfelvétel című darabjaikkal járják az országot, mind a 21 előadásuk telt házas. A szakmai siker mellett mára az üzleti rész is rendben van, de nem volt ez mindig így.

Bereczki Zoltán életének nehéz időszakáról vallott Fotó: Mudra László - Origo

"Orsival (Ferenczi Orsi, Bereczki üzlettársa és jó barátja – a szerk.) minden pénzünket befektettük a közös üzletbe. Szó szerint semmink sem maradt, voltak hónapok, amikor a sárga csekkek sorban álltak az asztalon, és arra vártak, hogy épp melyiket tudjuk befizetni. Komolyan nehéz időszak volt az. Nem szégyen, hogy a szüleink adtak kölcsön"mondta Bereczki Zoltán a Borsnak.

A színész elmesélte, hogy a jövőben sem fog unatkozni, március végén Los Angelesbe utazik, ottani szerzőkkel vesznek fel két dalt, májusban nagyszabású koncertje lesz, és nagyon készül 2018-ra, ami meghatározó év lesz számára szakmailag, de erről még egy szót sem árulhat el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.