Megyeri Csilla szerint provokálni kellett volna Hujber Ferit

Forrás: Youtube/Alföld Tv -
Hujber Ferenc Megyeri Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég híressé vált műsorvezető elmesélte, hogy szerinte hogyan kellett volna kezelni a Mokkában történt Hujber Feri-féle magánprodukciót. 

A rusnyázásáról híressé vált Megyeri Csilla - akinek felkonfján röhögött a fél ország - már olyan felkapott műsorvezető lett, hogy szakértői véleményt adott arról, hogyan is kellett volna kezelni Hujber Feri furcsa viselkedését.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Hujber Feri a napokban a reggeli Mokkában sokkolta Pachmann Pétert és az első napját töltő Szabó Dórát azzal a kijelentésével, hogy Jézus egy színész volt, korunk Stohl Andrása.

Az Alföld Tv rusnyázó műsorvezetője, Megyeri Csilla elárulta mit kellett volna tenni Forrás: Youtube/Alföld Tv

Az események annyira megdöbbentőek voltak, hogy másnap ismét vendégül látták a színészt, hogy fejtse ki bővebben az előző műsorban elhangzottakat, ám Feri furcsa viselkedése inkább csak kételyeket vetett fel az emberekben: vajon beszámítható állapotban van? Pachmann Péter végül távozásra szólította fel a színészt, a beszélgetés ugyanis már mindenki számára kezdett kellemetlenné válni.

Megyeri Csilla viszont elárulta, hogy miként kellett volna viselkedni a beszélgetés során:

"Először komolyan, tátott szájjal néztem, de műsorvezetőként azt hiszem, belementem volna a sztorijába. Jézus egy színész volt? És csalta a nejét? Ilyenekkel provokáltam volna. Szerintem azzal lehetett volna gyengíteni, ha provokálják még jobban. Orbán király lett? Mikor koronázták Lemaradtunk volna? Hol van a hadserege? Mondjuk Dóri jól lereagálta, csak én egy kicsit jobban belekérdeztem volna" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.