Megszólalt a lány, akinek a megerőszakolását levideózták

Forrás: Thinkstock -
Salgótarján nemi erőszak videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salgótarjánban, egy szórakozóhely mellett megerőszakoltak egy öntudatlan lányt. Az aktusról felvétel is készült. A Blikk megtalálta azt a 17 éves fiatalt, aki ezt a borzalmat elszenvedte. Megdöbbentő dolgokat mesélt.

A neve elhallgatását kérő lány azt mondta, hogy egy kocsiban kezdődött a megerőszakolása, utána kerültek valahogyan az utcára, ahol a felvételek is készültek.

Megszólalt a lány, akinek a megerőszakolását levideózták - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"A haverokkal iszogattunk, és nagyon berúgtunk. Nem emlékszem, hogy mi történt, de egy autóban ébredtem. Arra riadtam, hogy egy férfi van fölöttem. Képtelen voltam védekezni, mert fel sem fogtam akkor még, hogy mi történik, nem voltam magamnál. Végül kiabálni kezdtem, és amint szabadultam, felhívtam a bátyámat" - mesélte a lány, akit az eset után kórházba vittek, majd onnan a rendőrségre került.

A hatóság szexuális erőszak gyanúja miatt indított eljárást. A videón szereplő férfi azt vallotta, hogy szerinte nem történt erőszak, az aktus a lány beleegyezésével történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.