Sztárok, akik rajongójukkal házasodtak: Patrick Dempsey-től Adam Sandlerig

John Travolta Patrick Dempsey házasság párkapcsolat rajongók sztárok szerelem magazin Jessica Alba Tom Cruise Adam Sandler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen álmodoznak arról, hogy egy nagy sztár felfigyel rájuk a tömegben, és mint a mesékben, boldogan élnek, míg meg nem... A legtöbbek számára ez valóban csak álom marad, de vannak olyan szerencsések, akikkel tényleg megtörténik a lehetetlen. Patrick Dempsey és Adam Sandler is egy olyan nőt vett el, aki odavolt érte!

Patrick Dempsey és Jillian Fink

Patrick Dempsey és Jillian Fink Forrás: AFP/Robyn Beck

A Grace Klinika szívtiprója és jelenlegi felesége egy szépségszalonban találkoztak, Jilian ugyanis fodrász volt. Alaposan meg is lepődött, amikor a sztár nevét látta a vendégek között, először azt hitte, hogy az alkalmazottja viccel, de kiderült, hogy nem. Valóban a sármőr jelentkezett be hajvágásra, valószínűleg a sors akarta így! A pár 1999-ben házasodott össze, és állítólag azóta is Jillian vágja Patrick haját.

Adam Sandler és Jackie Sandler

Adam Sandler és Jackie Sandler Forrás: Valerie Macon / AFP

Jackie Sandler szintén színésznőként próbálkozott karrierje beindításával, de nem sok nagy produkcióban szerepelt, viszont mindig is odavolt Adam Sandlerért és a filmjeiért. Filmes ismerőseinek hála sikerült egyszer összetalálkozniuk, és egy produkcióban is szerepeltek együtt, ami mindkettőjük sorsát megpecsételte. Már 2003 óta házasok.

John Travolta és Kelly Preston

Forrás: AFP/Hubert Boesl

Saját bevallása szerint Kelly Preston tinédzserkorában teljesen odavolt John Travoltáért, már akkor eldöntötte, hogy az ő felesége lesz. Annyi tinilányéval ellentétben azonban az ő álma valóra vált, ugyanis 1991-ben összeházasodtak. Igaz, Kellyből is színésznő lett végül, ettől függetlenül John egy hatalmas rajongóját vette feleségül.

Jessica Alba és Cash Warren

Jessica Alba és Cash Warren Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A színésznőért rengetegen rajongtak, de közülük csak egy tudta meghódítani Jessica Alba szívét. Bár híres férfiak is koslattak a szexi sztár után, ő mégsem egy másik celebet választott élete párjául. Jessica egy produkciós asszisztenshez ment hozzá ugyanis. Cash Warren A Fantasztikus Négyesben dolgozott, ott ismerkedett meg a színésznővel, és 2008-ban össze is házasodtak.

Tom Cruise és Katie Holmes

Tom Cruise és Katie Holmes Forrás: AFP/Kevin Winter

Bár Katie Holmes már nagy sztár volt akkor is, amikor összeházasodott Tom Cruise-zal, fiatalon bizony teljesen odavolt a színészért, és csak álmodozott arról, hogy Tom egyszer az ő lovagja lesz. Ez valóra is vált, bár nem lett álomszerű a befejezése. Ahogy azt mindenki tudja, Katie Holmes elvált fiatalkori szerelmétől!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.