Rengetegen álmodoznak arról, hogy egy nagy sztár felfigyel rájuk a tömegben, és mint a mesékben, boldogan élnek, míg meg nem... A legtöbbek számára ez valóban csak álom marad, de vannak olyan szerencsések, akikkel tényleg megtörténik a lehetetlen. Patrick Dempsey és Adam Sandler is egy olyan nőt vett el, aki odavolt érte!

Patrick Dempsey és Jillian Fink 

Patrick Dempsey és Jillian FinkForrás: AFP/Robyn Beck

A Grace Klinika szívtiprója és jelenlegi felesége egy szépségszalonban találkoztak, Jilian ugyanis fodrász volt. Alaposan meg is lepődött, amikor a sztár nevét látta a vendégek között, először azt hitte, hogy az alkalmazottja viccel, de kiderült, hogy nem. Valóban a sármőr jelentkezett be hajvágásra, valószínűleg a sors akarta így! A pár 1999-ben házasodott össze, és állítólag azóta is Jillian vágja Patrick haját. 

Adam Sandler és Jackie Sandler 

Adam Sandler és Jackie SandlerForrás: Valerie Macon / AFP

Jackie Sandler szintén színésznőként próbálkozott karrierje beindításával, de nem sok nagy produkcióban szerepelt, viszont mindig is odavolt Adam Sandlerért és a filmjeiért. Filmes ismerőseinek hála sikerült egyszer összetalálkozniuk, és egy produkcióban is szerepeltek együtt, ami mindkettőjük sorsát megpecsételte. Már 2003 óta házasok. 

John Travolta és Kelly Preston 

Forrás: AFP/Hubert Boesl

Saját bevallása szerint Kelly Preston tinédzserkorában teljesen odavolt John Travoltáért, már akkor eldöntötte, hogy az ő felesége lesz. Annyi tinilányéval ellentétben azonban az ő álma valóra vált, ugyanis 1991-ben összeházasodtak. Igaz, Kellyből is színésznő lett végül, ettől függetlenül John egy hatalmas rajongóját vette feleségül. 

Jessica Alba és Cash Warren 

Jessica Alba és Cash WarrenForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A színésznőért rengetegen rajongtak, de közülük csak egy tudta meghódítani Jessica Alba szívét. Bár híres férfiak is koslattak a szexi sztár után, ő mégsem egy másik celebet választott élete párjául. Jessica egy produkciós asszisztenshez ment hozzá ugyanis. Cash Warren A Fantasztikus Négyesben dolgozott, ott ismerkedett meg a színésznővel, és 2008-ban össze is házasodtak. 

Tom Cruise és Katie Holmes 

Tom Cruise és Katie HolmesForrás: AFP/Kevin Winter

Bár Katie Holmes már nagy sztár volt akkor is, amikor összeházasodott Tom Cruise-zal, fiatalon bizony teljesen odavolt a színészért, és csak álmodozott arról, hogy Tom egyszer az ő lovagja lesz. Ez valóra is vált, bár nem lett álomszerű a befejezése. Ahogy azt mindenki tudja, Katie Holmes elvált fiatalkori szerelmétől!