Stohl András lehet a Morning Show műsorvezetője

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Stohl András Morning Show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Stohl András felmondott a Vígszínházban, és azt találgatták, hogy vajon milyen munkáért adta fel a színészkedést. Kiderült, hogy állítólag ő lesz a Class FM online rádiójának műsorvezetője.

Stohl András váratlanul mondott fel a Vígszínházban, távozása bejelentése után azt nyilatkozta, új feladatot kapott. Mindenki azt találgatta, hogy vajon mi lehet az a munka, ami miatt Stohl András feladja a színészkedést, hát, most kiderült. Valószínűleg a Class FM online változatánál lesz műsorvezető, mégpedig a Morning Show-t fogja vezetni, nem kevés összegért.

Stohl András lehet a Morning Show műsorvezetője Balázsék helyett Fotó: Hirling Bálint - Origo

Ezt valószínűleg Sebestyén Balázs már korábban tudta, ugyanis szűkszavúan nyilatkozott, mikor kiderült, hogy Stohl András felmondott. Legutóbb pedig azt mondta a Reggeli Show-ban, hogy tudja, közszereplőket keresnek a helyükre egykori rádiójukban. A Bors információi szerint Bereczki Zoltánt is megkereste a Class FM, de ő nem vállalta el a feladatot, Stohl András viszont igen, nem kevés pénzért.

Nemcsák Károly-Darvasi Ilona: válásukról vallott a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nemcsak-karoly-darvasi-ilona-valasukrol-vallott-a-szineszno.htmlAmikor felröppent a hír, hogy Nemcsák Károly és Darvas Ilona válnak, a színésznő a színházi faliújságon tisztázta a kollégáival házasságának válságát. Hogy miért? Így szerette volna elejét venni a pletykáknak. Akkor derült ki az is, hogy már másfél éve különélnek, mindketten új életet alakítottak ki. A színészpár azonban papíron még mindig együtt van. TV + SztárokMTISarka Kata mellei megnőttek? Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170330-sarka-kata-mellei-megnottek.htmlEgy olyan fotót tett fel a Facebookra Sarka Kata, amelyen jóval nagyobbnak látszanak a mellei, mint általában, így aztán azonnal el is kezdődtek a találgatások: plasztikáztatott volna? TV + Sztárok--Népharagot váltott ki Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170330-nepharagot-valtott-ki-onodi-eszter-az-aranyelet-miatt.htmlÓnodi Eszter a Televíziós Újságírók Díjával a 14. kitüntetését zsebelte be. Az Aranyélet sztárja elárulta, sorozatbeli karaktere népharagot váltott ki, hiszen még mindig akadnak olyanok, akik nehezen tudják különválasztani a szerepet a valóságtól. TV + SztárokOrigoLilu már posztolt is az Everest Expedíciórólhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-lilu-posztolt-az-everest-expediciorol.htmlLilu is tagja a Magyar Everest Expedíció 2017-nek, és már meg is érkeztek Katmanduba. A műsorvezető a leghíresebb sztúpa előtt fotózkodott.TV + Sztárok--Michael Schumacher fia, Mick először beszélt az apjáról a baleset ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170329-michael-schumacher-fia-mick-eloszor-beszelt-az-apjarol-a-baleset-ota.htmlMick Schumacher is ígéretes sportkarrier elé néz, a 18 éves fiúnak nagyratörő tervei vannak. Szeretné az apját túlszárnyalni, akiről először beszélt a nyilvánosság előtt a tragikus síbaleset óta.TV + Sztárok--Adorján Bálint elárulta: Ilyen Jennifer Lawrence valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-adorjan-balint-elmselte-milyen-jennifer-lawrence.htmlAdorján Bálint színésznek lehetősége nyílt közelebbről megismerni a 26 éves hírességet, hiszen az új filmjében együtt dolgoztak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.