Lomtalanításon tette ki Medveczky Ilona a spórolt pénzét

Forrás: TV2 -
Medveczky Ilona pénz lomtalanítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész nap pakolászott, rendezkedett Medveczky Ilona, de a nagy odafigyelés ellenére hatalmas hibát vétett. Olyan kis szekrényt tett ki lomtalanításkor, amiben benne volt az összes spórolt pénze!

Hatalmas hibát vétett Medveczky Ilona, csak abban bízik, hogy léteznek még lelkiismeretes emberek. A művésznő ugyanis úgy döntött, rendezkedik kicsit az otthonában, ezért a lomtalanításkor ő is kirakott néhány felesleges holmit. Sajnos azonban olyan is került a kidobandó tárgyak közé, aminek nem kellett volna: egy kis szekrény, amiben benne volt az összes spórolt pénze!

Medveczky Ilona kidobta a pénzét Forrás: TV2

"Egész nap virágokat, kaspókat cipeltem, ültettem, locsoltam, gyomláltam, és persze borzasztóan elfáradtam. Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is kimerített a logisztika. Így történhetett meg velem, hogy

egy olyan kis szekrényt vittem ki az utcára lomtalanításkor, amiben a megtakarított pénzem volt.

Körülbelül kétszázezer forint. Csak akkor jutott eszembe, hogy hibát követtem el, amikor ledőltem pihenni.

Azonnal kirohantam az utcára, de a szekrény már nem volt ott.

Kérdezősködtem, hogy látták-e, ki vitte el a ház elől a holmikat, de senki nem tudott semmit. Csak abban bízom, lesz olyan jólelkű a megtaláló, hogy visszajuttatja hozzám az összeget. De nem tudom, vannak-e még ilyen emberek"mondta a Ripostnak a művésznő, aki legutóbb a Story-gálás ruhájával került címlapokra: hatalmas botrány övezte ugyanis a választott szerelését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.