Mariah Carey a fiatal táncosával alkotott egy párt, mostanáig. Az énekesnő ugyanis dobta Bryan Tanakát méghozzá azért, mert a fiúcska féltékenykedett.

Mariah Carey azután jött össze fiatalabb táncosával, hogy milliárdos vőlegénye dobta. Az énekesnő nem bánkódott sokáig, miután fuccsba ment kapcsolata a gazdag üzletemberrel, egyből talált magának vigasztalást. Bryan Tanakával kezdett el randizni, akivel már többször is hírbe hozták egyébként az énekesnőt. Egy pillanatig sem titkolták kapcsolatukat, a fiatal táncos még nyilatkozott is a szerelmükről.

Mariah Carey kiadta fiatal pasija útjátForrás: NORTHFOTO

Románcuk azonban nem tartott sokáig Bryan ugyanis elkövette azt a hibát, hogy féltékenykedett. Mariah Carey gyermekeivel és volt férjével szervezett közös programot, ami nem tetszett a táncos fiúnak, és szóvá is tette - írja a Daily Mail. Ez lett a veszte, na meg az, hogy bőszen költötte az énekesnő pénzét, amit Mariah nem nézett jó szemmel. Ironikus, hogy az énekesnőt is pontosan ezért dobta milliárdos vőlegénye, ugyanis James Packernek pedig az nem tetszett, hogy Mariah szórja az ő pénzét...