Suzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinek

Forrás: Instagram -
szexi fotó Suzy Cortez focista Messi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt.

Suzy a 2015-ös Miss BumBum nyertese, aki a díj elnyerésével az év legszexibb fenekű nője lett. A brazil származású modell köztudottan nagy Messi rajongó, és ennek már rengetegszer hangot is adott a közösségi oldalán.

Így fejezte ki rajongását a fiatal modell Forrás: Instagram

Az argentin játékos a Real Madrid elleni meccs alkalmával berúgta élete 500. gólját, erről pedig a csinos modell is említést tett a közösségi oldalán, nem is akárhogy!

Elképesztő szexi fotókat posztolt: Messi-s mezben pózolt a kamera előtt, egy focilabdával a kezében, és egy 500-as felirattal a fenekén. Természetesen már 20 ezer kedvelés felett járnak a képek, de arról még semmit nem tudunk, hogy Messi mit szólt a nem mindennapi rajongáshoz.

Ilyen az ágyban Lionel Messi - Volt barátnője vallott

Xoana Gonzalez egy perui tévében beszélt arról, milyen is volt egy éjszaka az argentin labdarúgóval. Pár részlet igen meglepte a rajongókat. Olvass tovább itt...
Így néz ki most Burt Reynolds: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-nyilvanosan-mutatkozott-burt-reynolds.htmlEgy nyilvános eseményen láthattuk a híres színészt. Így néz ki most a 81 éves Burt Reynolds: Fotó! TV + SztárokAFPBereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Klapka György örökösei meg tudnak egyezni: Sandy viszi az üzletethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-klapka-gyorgy-orokosei-meg-tudnak-egyezni.htmlNem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban. TV + Sztárok--Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ennyit-kapnak-egy-fellepesert-a-magyar-zeneszek.htmlA zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPirner Alma combfixben és tűsarkúban pózolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170426-pirner-alma-combfixben-es-tusarkuban-pozolt.htmlNem ez az első, és nagy valószínűséggel nem is az utolsó alkalom, hogy Pirner Alma dögös fotót posztolt magáról. Ezúttal egy combfixet húzott fel, ráadásul tűsarkúval, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.